ako zistim, ked sa muz urobi? moj vzdycha stale rovnako-niekedy viac, niekedy menej. to, ci sa vystieka alebo nie-cez gumku to necitim a dnu nemam chut sa pozerat:DD moj orgac je velmi intenzivny, zvijam sa na posteli, kricim a tak.a on nic. zacinam mat mindraky, ze sa pri mne este nikdy neurobil, aj ked tvrdi, ze ano. tak teraz nefiem....:((moc ho lubim a verim mu, ze ano, ale da sa to nejako overit?
muzsky orgazmus
inak ked sa pozres na gumu tak by si to mala vidiet...sexuj bez gumy a urcite to ucitis... je to super pocit...
ved citis ci v tebe pulzuje , nie?
az na vynimky, su aj take orgazmy ked muz len doslova tecie, ale to je uz ina tema.
thinky.binky....no musis sa ho spytat...musite sa proste o tom sexualnom zivote rozpravat ja si osobne myslim ze bez toho by to ani nefungovalo... a ked sa o tom nechces rozpravat tak ja neviem no ked pri tom skonci troska skor jak by si ocakavala a chce dalsie cisielko alebo tak tak to znamena ze sa spravil..ale to tazko povedat najlepsie bude rozpravat sa a rozpravat...
noo, a co je na tom trapne? len som zvedava a myslim, ze to je normalne. no, co uz.
chlapce tebe ked bude vsetko take trapne jak tu pises tak to daleko neprides...
veď sa ho normálne opýtaj, na tom nič nieje.ak sa ľúbite a veríte si,tak sa môžte rozprávať otvorene o vsetkom. mne môj zlatý vždy povie, že už to na neho ide, tak viem, ked sa do mňa urobi. . . to je nádhera.