Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

muzsky orgazmus

Príspevok v téme: muzsky orgazmus
tinky.binky

ako zistim, ked sa muz urobi? moj vzdycha stale rovnako-niekedy viac, niekedy menej. to, ci sa vystieka alebo nie-cez gumku to necitim a dnu nemam chut sa pozerat:DD moj orgac je velmi intenzivny, zvijam sa na posteli, kricim a tak.a on nic. zacinam mat mindraky, ze sa pri mne este nikdy neurobil, aj ked tvrdi, ze ano. tak teraz nefiem....:((moc ho lubim a verim mu, ze ano, ale da sa to nejako overit?

teniska232

no ja mam snad ten isty pocit....niekedy som si tiez neni ista ze sa spravil ale ja mu verim..takze ak sa lubite tak mu doveruj...

love doctor

ved citis ci v tebe pulzuje , nie?
az na vynimky, su aj take orgazmy ked muz len doslova tecie, ale to je uz ina tema.

lola3

thinky.binky....no musis sa ho spytat...musite sa proste o tom sexualnom zivote rozpravat ja si osobne myslim ze bez toho by to ani nefungovalo... a ked sa o tom nechces rozpravat tak ja neviem no ked pri tom skonci troska skor jak by si ocakavala a chce dalsie cisielko alebo tak tak to znamena ze sa spravil..ale to tazko povedat najlepsie bude rozpravat sa a rozpravat...

Adulka

veď sa ho normálne opýtaj, na tom nič nieje.ak sa ľúbite a veríte si,tak sa môžte rozprávať otvorene o vsetkom. mne môj zlatý vždy povie, že už to na neho ide, tak viem, ked sa do mňa urobi. . . to je nádhera.