netolerancia

Príspevok v téme: netolerancia
jahodova

Moj problem je skor sexualny no zaroven aj psychicky, pretoze uz sa nedokazem pozerat na egoizmus a predsudky ludi okolo seba...Som totiz lesbicka, no zatial to moja rodina nevie, len priatelia. Rozpravala som sa s matkou na tuto temu, prislo to tak neocakavane, kvoli nejakej inej teme a na plnej ciare ma sklamala svojim nazorom. Je totalna homofobicka... Vraj taki ludia patria do blazinca, ze to nie je normalne a este odznelo dost vela urazok. Po tomto soku som si ista, ze jej to nikdy nepoviem... No ja sa nedokazem zmenit, muzi ma proste nepritahuju a moja rodina to nikdy neprijme. Mam strach ze ostanem sama a ludia sa mi budu posmievat. Je to strasne... Je tu niekto kto nieco take prekonal a dokazal sa s tym zdoverit nejako svojim blizkym? Dakujem

jahodova

NO Janyk...
Jasne, ze som to skusala,aj robila, inak by som to netvrdila. Muzi ma vobec nepritahuju, ja uz to viem, nepytam sa, ci to tak je...
Inak to nejde, tak to citim

janekMY33

Skusala si to s neakym chlapom?Skus si naist bisexualku a ta nech donese priatela a nech ju nadiva a ti sa pridaj

jahodova

Dakujem Ti! Ja mam niekedy pocit ze zijem medzi primitivnymi ludmi v 14. storoci... je 21. a ludia sa v mnohych veciach spravaju rovnako.

miauu

ahoj
nie som lesbicka, ale tieto nazory co niektori maju su nechutne, smiesne az primitivne!! podla mna to je uplne normalne! kde je povedane ze ludia musia byt rovnaki a zalubit za do opacneho pohlavia? nikto ta nemoze nutit robit nieco co ti je "proti srsti", nikto!!
moji rodicia su tiez taki proti tomu-stara skola?! ja neviem ale podla mna to je uplne normalne, tiez su to len ludia a taki sa narodili, nikto to nezmeni!
nie su nicim ini, nicim sa nelisia od ostatnych.
ked si to tak vezmete, v starovekom grecku to bolo bezne :)

jahodova: drzim ti palce :)

jahodova

no ved ja si poviem, ze ich nazor mam vies kde,ale mam ich rada a ich postoj ma zranuje. mam pocit menejcennosti, akoby som fakt nebola normalna. Bojim sa ze ked sa to dozvedia, tak ma budu obmedzovat a nejako deptat, lebo to neprekusnu a vzdy pre nich budem len ta nepodarena...smutnee :(

lost

Sice nemam taky problem, ale ak by som mal, riesil by som to nasledovne:

Komu sa nepaci moze ist do .....

Ved je to tvoj zivot :) Pokial s tym neohrozujes, neobtazujes a nerobis nic zle druhemu, tak by ta nikto nemal odsudzovat. Je to len ich nazor, ze je to "zle-nenormalne-sialene-cokolvek", avsak ich nazor presne tam konci, s tym nikto nic nenarobi. Ten nazor by som sa nesnazil im vyhovorit, asi by to nemalo vyznam, ignoroval by som ho, alebo cakal kym to "prekusnu"...

Sice vychova deti je ina otazka, aky mas k tomu nazor ? :)