Laserova epilacia

erika4443

Tie domáce prístroje na odchlpenie z Lidla sú na nič, keď som bola u kozmetičky, IPL mi pomohlo rozhodne viac.

petraslancikova

Koncom januara som bola na Hifu osetreni v kozmetickom salone Lumi v Nitre. Osetrenie bolo zvladnutelne, aj ked som ho citila na niektorych miestach, no dalo sa to vydrzat. Odvtedy sa mi vyplnili lica aj zmensil podbradok a celkovo mam tvar pevnejsiu. Cena osetrenia bola fajn v porovnani s Bratislavou. Som spokojna.

SaskaBranecka

Chodila som na trvalé odchlpenie do salónu Lumi v Nitre. Chĺpky pod pazuchami a na bruchu sa mi neobjavili a ošetrenie bolo v pohode, síce to štipkalo, ale žiadne strachy a majiteľka vám všetko zodpovedne vysvetlí, čo a ako.

Vevvee

Najlepsie je investovat do kvalitnej elektrickej ihly, ktora chlpky odstrani navzdy na rozdiel od laseru po ktorom i tak dorastu naspat. Ja mam doma Sterex a neviem si ho vynachvalit, usetril mi kopu penazi. Bola som spokojna aj po elektrolyze v salone, ale doma je to ovela pohodlnejsie a hlavne lacnejsie

d012

Ahojte. Neboli ste niekto nahodou na epilacii v Crystal Esthetic Clinic? Chcela by som vediet ci je ich epilacia ucinna. Pouzivaju vraj novu technologiu SHR ( E-Light je najnovšia technológia, ktorá v sebe spája osvedčenú technológiu IPL s RF). Neviem co si mam o tejto technologii mysliet, moc som o nej nenasla. Iba viem, ze IPL je menej ucinna ako klasicky laser, nie je trvala a je potrebnych viac sedeni, cize je v podstate rovnako draha ako klasicky laser. Lenze SHR je vraj nejaka nova epilcia, ktora je vysoko ucinna a bezbolestna. Neviete mi poradit?

beautician

Treba rozlisovat uricte epilaciu z roznych stranok.V prvom rade je dolezite ci sa jedna o laserovu epilaciu alebo epilaciu s ipl.Dalej zavisi na kvalite pristroja a v neposlednom rade na kvalite prevedenia a odhadu ktory moze mat iba certifikovane vyskoleny clovek pretoze potom je to iba zbytocna investicia a namiesto 5 sedeni musite absolvova 10,20 aby bol co najlepsi efekt.Epilacia sa moze vykonavat urcite aj u neplnoletych osob so suhlasom rodica.

Matej968

Predám málo používaný ešte vyše roka v záruke Laserový prístroj na odstraňovanie chĺpkov na domáce použitie.S benusom som bol spokojný ale stojí mi už doma potreboval som ho iba na odstranenie chlpov na rukach a svoj účel splnil.

Obsahuje:
laserový prístroj Benus CW-808
2 bezpečnostné kľúče na zapnutie
originálny CE adaptér schválený výrobcom pre EU
chladivý gél
regeneračný krém
pevný obal s výsteľkou pre uskladnenie po použití
manuál
cena:100eur
ak máte záujem piste na mail: pcgalaxixxx@gmail.com

delphia

dla toho co pises, tak "luxus" chcu budit len cenami a nie urovnou poskytnutych sluzieb. doporucujem Chirmed na Zamockej