Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Alergia na chlor

jajkafr

stazujuca
ak máš alergiu na chlór a máte chlórovanú vodu pila by som radšej minerálky alebo vodu filtrovala

stazujucasa

je pri alergii na chlor dolezite aj dbat na to, ake mineralky pijeme, vyhybat sa vode z vodovodu trebars?...ja som vyhadzana a to nie je leto a je to hlavne na tvari..

jajkafr

simka
ja som alergička a používam krém na tvár od la roche posay som veľmi spokojná, ale musíš skúšať každému vyhovuje niečo iné... skús najprv vzorku a potom si kúp krém sú dosť drahé ...

vevericka

a na to kryte kupalisko si sla tak, ze ti na dane miesta nesvietilo slnko??moja kamoska sa pravidelne vyhadze ak sa pozabudne a naparfumuje sa (akymkolvek parfumom) a ide tak do mesta..pri velkom teple a priamom slnku sa jej spravia drobne vyrazky na dekolte

simka111

A aky krem by som mala pouzivat na tir miesta kde sa mi robia tie vyrazky????
Ma niekto skusenosti s opalovacim kremom od biodermi AKN alebo od la roche-posay?????

jajkafr

simka
ja mám tiež alergiu na chlór, ale ja sa vysypem celá keď sa osprchujem v chlórovanej vode na kúpalisku som už dlho nebola takže neviem ako bude reagovať moja pokožka... ale na alergiu je dobrý Fenistil alebo navštív lekárku a tá ti predpíše nejaký krém s kortikoidom ten zaberá rýchlejšie... a ešte nejaké celkové antihistaminikum napr. Zodac, Claritine, Dithiaden... a vyhýbaj sa chlóru ak máš alergiu tak nechoď na kúpalisko radšej na prírodné jazero...

simka111

Ja si vsak myslim ze to bude v tom chlore..lebo aj ked sme chodili na kryte kupalisko kde neje ziadne slnko mala som to iste.... takze neviem

whee_ee

malorca akné je väčšinou na krku a hrudi.. :)) ale to je skôr taký malý výsypok, ktorý neskutočne svrbí :-/

vevericka

tiez mi pride, ze to skor moze byt alergia na slnko..alebo mzono este viac ze si skombinovala slnko s nejakym parfumom alebo kremom, ked to mas len lokalne na krku a hrudi