to si v zivote nikoho nenajdem?!

Príspevok v téme: to si v zivote nikoho nenajdem?!
jeanny

Mam 23, pomaly 24 a nikdy som nemala s nikym seriozny vztah. vyzera to tak ze zostanem sama :( mam pocit ze zaujem maju len starsi pani a ja chcem niekoho vekovo primeraneho. este sa mi nestalo ze by som stretla takeho, co je volny a chce nieco riesit. co je s chlapmi cca okolo 26? vseci maju vztahy? alebo nemaju zaujem o babu v mojom veku? uzivaju si? viem ze je to dnes trend,hlavne v ba, mlada baba a starsi (najlepsie zabezpeceny) ujko ale ja toto riesit naozaj nepotrebujem! skoro vsetky pary v okoli co poznam su spolu asi od 18. tak uz sa bojim ze som to proste presvihla :( tak by som bola rada keby sa vyjadrila najma muzska cast

beskyd

no ja sa cudujem ako je vobec mozne ze hocijaka baba z blavy si moze niekoho najst, najma niekoho kto sa uz bol pozriet v inych mestach, najma na strednom slovensku alebo v zahranici (skor sever a vychod ako zapad). len ma to utvrdzuje v presvedceni, ze chlapom staci ked ma zena vaginu a krvny obeh:) takze podla mna ked zakladatelka temy je dostatocne umela na to aby bola povazovana za trendy a zaroven presvedci nejakeho samca o vyssie uvedenych 2 podstatnych atributoch, som si isty ze skor ci neskor si nejakeho uboziaka ulovi.

lost

zalezi od toho ake disco.

ak take ze su tam baby polonahe a kazdy chlap ju chce pretiahnut, na co taka diska?
plus alkohol a drogy..

suhlasim ze je to forma zabavy, ale osobne si myslim ze ak alkohol = zabava, tak nie je to spravne, z hladiska zavislosti alebo ako by som to povedal..

nie je zabava ako zabava, a ak je to zabava NA UROVNI, tj, ziadne blbosti, ludia co poznaju svoje hranice tak v takom pripade je to clekom OK.. a alkohol, no ok, tiez je OK, ale nie tak ze alkohol nutny k zabave.. proste dokazat sa zabavat aj bez neho

na takej diske to moze byt aj dost nebezpecne, resp. bolo by spravne pustit svoje deti na take nieco? a to nemyslim len 0-18 rocne, ale aj o kusok starsie...
(je mi fuk ci ma 18+ a je to dieta svojpravne, to neznamena ze by som o nich nemal strach, resp nechal ich sa pokazit spolocnostou), to len taky priklad..

osobne nemam rad disco lebo aka je pointa tancovat v (smradlavom) klube kde je plno (podgurazenych) ludi, tlacia sa na seba ako by boli nejaky perverzaci z MHD... mne to priapda skor ako nejaka divna party :)

radsej mam sukromnejsie party, tj, malo ludi, ale blizky ludia.. (zopar kamosov, nie zase ako skolska skupina 10+)... (a na takych disco atd, co sa mi foto dostali do ruky je daleko viac ako 10, ba az 100+ ludi).. proste na urovni, aby som nemusel stale davat pozor napr na priatelku, aky dilino sa o nieco pokusi (1. alkohol robi svoje a po 2. je to vcuc z realnych veci co mi kamosi co na take chodia hovorili)..
v bezpeci, v atmosfere aku ja chcem (alebo ta uzka skupina ludi), kedy ja chcem, kde ja chcem a podobne :)

rofl

jeanny nemyslim, ze si nespolocensky introvert. si skor hanbliva. a riesit to alkoholom asi nie je celkom idealne riesenie.
je to moj osobny nazor, ale mne by chodenie na diskoteky u mojej partnerky vadilo, hlavne ak by tam chodila pravidelne. obcasne navstevy mozno aj nie. jednak preto, ze ja osobne vobec nemusim tento druh zabavy a celkovo mam dojem, ze tam chodia bud ludia do 20 rokov alebo ludia od 20, ktorym sa este nechcelo celkom dospiet. a s vacsinou ludi co tam chodi mam toho malo spolocneho, nie so vsetkymi, ale s vacsinou. ale je to fakt moj nazor.

jeanny

guest ja tam nechodim spoznavat chlapov, chodim sa tam zabavit a aj sa zabavim...netrvdim ze sa nebavim aj inde a inak, navyse neodsudzujem ludi co tam nechodia ale tuna vseci odsudzuju tych co tam chodia ako by to bola najhorsie spodina, fetaci, ozrani a spol. a to je pekna somarina...proste kazdy druhy clovek ma ako poziadavku na vzdyh niekoho kto "nechodi na diskoteky", proste mi to pride trapne, to ako keby som ja pisala "hladam chlapa co nema rad rozky s maslom", proste to je kazdeho osobna vec ake ma zaujmy a mohli by to tolerovat si myslim

guest

jeany

Tak to si na tom dost zle, ak sa nevies zabavat bez alkoholu...vpodstate ta lutujem, ze tam ides a musis si ten alkohol dat...to je dost nespravna cesta...urcite ta ziaden seriozny chlap nebude chciet spoznat ozratu...

jeanny

ja len ze mi pride vtipne ako to hned vsetci odsudzuju ako by to bol tazky zlocin, ved ide len o zabavu:) aspon u vacsiny...akoby ti co tam chodia patrili do nejakej inej skupiny ludi, uplny odpad spolocnosti...ja som napr. dost nespolocensky introvert ale na disku chodim a bez alkoholu by som to nezvladla takze to tiez, a aj tak som si tam nikoho nenasla, pisete ako keby sa ludia zoznamovali len tam ale ja teda nemam ten pocit