V dome vraj strasi stara zena

Príspevok v téme: V dome vraj strasi stara zena
keko37

dnes v noci sa vraciam domov , idem cez ulicku kde byva kamarat cas cca 2:00... a vidim ze vsade maju zazate svetlo !!!! nedalo mi ! zastal som na aute isiel ku im domu.... ze co stalo ci deje.... a pocujem velky plac... tak som im zazvonil otvoril otec (kamarat) ja mu nepotrebujete pomoc ? vidim svetlo , plac.... on pod dnu prosim.... idem dnu ma 8 dceru.... ta tvrdi ze videla staru zenu v kroji ako pri nej stoji a robi jej zle... a ze potom presla cez stenu.... a dnes sa dozvedeli ze v tom dome ktory ma uz cca 80 rokov jeto trosku opraveny... robia co mozu... tak v tom dome vraj cez 2 svetovu vojnu zabili celu rodinu ... a pochovali na dvore , tela vraj vykopali pred 5 rokmi ked dom opravoval predosli majitel , dom tiez prdal, aj kamarat ho kupil pod cenu.... a teraz sa ho chcu aj oni zbavit..... co vy na to ???

levanderka

vraj tie duse, kktore su zabludene tuna na zemi musia dokoncit nejaku svoju ulohu a az potom pojdu hore do neba a budu mat pokoj.nie vsetci su tuuna na zemi,ale osobne som sa s nijakym duchom, ani nicijou dusou nestretla.

peťa0

Mne sa tiež raz stalo, že som sa v noci zobudila na to, že sa nemôžem nadýchnuť, otvorila som oči a nadomnou bola mrtva babka, teda iba hlavu som videla predomnou. Cela som stuhla a začala som sa modliť ani pohnuť som sa od strachu nedokazala. Potom to prešlo a ja som nejako znova zaspala.

patricia r

urcite skoro kazdy nieco take zazil preto aj verim ze nieco po smrti musi byt. Raz asi 5 rokmi sme s priatelom zabludili v noci v lese uz nastala tma nemali sme mobily pri sebe a voda nam dosla zacali sme sa bat a objavi sa zrazu muz asi 35 rocny potrebuje pomoc ? bali sme sa ze odkial sa zobral my ano chceme sa dostat ku chatkam on podte so mnou ideme priviedol nas ku chatkam na 2 den sme ho videli na cintorine na uz len fotka na hrobe a pytali sme sa este jednej pani ako zomrel vraj zabludil v lese a zomrel tam

Kika122

Ja so sestrou sme videli dedka ktory bol asi 2 týždne po smrti v kuchyni u babky. Bolo to večer a počuli sme nejaky hrmot s hrncami v kuchyni, vedeli sme že tam nikto nemôže byť, lebo sme boli doma iba sestra ja a babka, ta spala. Tak sme so sestrou otvorili pomaly dvere na izbe aby sme sa pozreli kto tam je možno myš sme mysleli ale nie videli sme tam telo taka tmava postava bolo rozoznať že je to dedko a ta postava sa potom akoby prisuvala k mam nie chodila ale tak plynulo išla k nam ja som si sadla na posteľ a ta postava prišla až ku mne citila som na stehne keď sa o mňa oprela. Babku sme so sestrou hneď budili ako sme dedka zbadali v tej kuchyni ale ona sa nedala zobudiť triasli sme s nou a ona akoby tak strašne tvrdo spala, neviem prečo. Potom keď ta postava dedka zmizla tak sa zobudila babka.
Je to akoby ho babka nemala vidieť ale iba ja so sestrou. Bolo to hrozne.

neone-BB

nikdy netreba kupovat dom ked nepoznate jeho historiu :)))) moja znama kupila stary som asi po roku sa ho zbavila lebo jej syn spachal tam samo vrazdu , do dnes nevie preco a sok bol ze pred par rokmi tam uz 5 ludia sa obesili a presne tam tom istom mieste kde jej syn. teraz tam byvala rodina ktora zahynula pri auto nehode pred vyse pol rokom. chcete ten dom ?

jajkafr

keko
neviem prečo zrkadiel sa bojím aj ja hlavne v noci pár krát sa mi stalo akokeby som videla, že sa v ňom ktosi mihol za mnou... do asi 10 rokov som sa strašne bála tmy, bála som sa ostávať v izbe sama a hlavne večer musela som mať vždy mierne odtiahnutú roletu, aby som v izbe nemala úplnú tmu... raz sa mi stalo, že sa mi pri posteli zjavil duch len na mňa pozrel a odišiel bola to žena podvedome som vedela že to je babka... po nejakom čase to samo u mňa prešlo nemala som problém, keď som šla na vysokoškolský internát všetko sa začalo odznova ... v izbe nedokážem byť sama... raz sa mi stalo, že som umyla riady uložila som poháre do izby hore dnom na utierku aby odtiekli a ja som šla do sprchy keď som vošla do izby všetky poháre boli hore dnom, len môj bol položený naopak a bol teplý... bola som tam sama a strašne som sa bála.. na druhý rok som bývala na tom istom internáte len na inej izbe tento pocit som mala stále a ešte sa stupňoval... v noci som sa párkrát zobudila na to, že sa nemôžem nadýchnuť akokeby ma niekto dusil, raz som sa zobudila na to, ako sa nadomnou skláňa žena, keď som ju zbadala odišla rovnako ako pred pár rokmi keď som bola malá... tiež som mávam pocit, akokeby bol stále ktosi primne akokeby stále niekto sedel pri mne, stál a chodil za mnou ... som už dospelá ale bojím sa ako malá a tiež neviem kde mám hľadať pomoc... a navyše je mi to aj dosť hlúpe, aby si niekto nemyslel že som blázon... doma to je lepšie stáva sa mi to hlavne na internáte...

keko37

jajkafr, ja som v minulosti v zrkadle v noci zbadal muza , stratil som hlas.......... uz davno sa hovori ze zrkadlo ma velmi zlu silu v noci kazdy keby sa pozera do zrkadla v noci zbadal by ducha a este keby vola osobu ktoru chce. knaz je podla mna v tom to pripade blbost

ella32

my sme zazili nie co ine v nasom ex dome ktoreho sme sa zbavili!!!! dom mal vela rokov kupili sme ho na vikendy kazdu noc sme poculi cudne zvuky z pivnice ako by tam niekto krical o pomoc dieta .... raz v noci sme sa vracali z jazera lipovina batovce na bicykloch vedla vidieckeho cintorina obec pecenice pri Leviciach a pri hrobe vidime ako place male asi 5 r dievcatko ostali sme v soku lebo vedla su chatky , mysleli sme si ze sa zatulala , tak sme rychlo zbehli tam , asi za 2 min !!! tam ziadne dieta nechyba este s 3 ktori boli vonku pri chatke kedze bolo leto horocu sme utekali na cintorin a dieta tam uz nebolo ! zacali sme patrat co sa deje nie ? asi po 3 hod sme to vzdali... vraciame sa domov a dievcatko sme zazreli u nas v kuchyni !!!!!! ja som sa tak naplasila ze som stratila hlas ! vyletela som von pre manzela ten co sa deje ? vleti on dnu uz tam nebola ! na 2 den sme zacali patrat , pred vyse 100 rokmi tam zabili 5 rocne dieta a vraj na cintorine je pochovana presne tam na tom hrobe kde sme ju aj videli a videli sme ju az 3 ludia !!! a v minulosti ini ludia dokonca jeden pan ju zachytil na fotak

jajkafr

keko
sestrinej kamarátke sa stáva čosi podobné bola u nejakého muža čo to s tým vie a vravel jej, že má spať na bruchu s prekríženými nohami, žiadne zvonkohry, a všetko čo cinká vraj privoláva duchov, tiež karty také čo majú veštice jej kázal vyhodiť... všetky topánky ukladať naopak hore podrážkou, ževraj rodičia dokážu dieťa najlepšie ochrániť a preto by malo spať medzi nimi, tiež krížik na krku a na noc aj ružanec nejlepšie vysvätený... Keď sa zjaví duch, ale ho cíti prežehnať sa a začať sa modliť a tiež že sa nemá začať s ním rozprávať lebo sa toho nezbaví... najlepšie by však bolo aby zašli za niekým kto sa tomu rozumie