do nášho vzťahu sa mieša 3. osoba

Príspevok v téme: do nášho vzťahu sa mieša 3. osoba
beky005

mám problém.som s priateľom už vyše roka a pol, a za celý ten čas nám nedá pokoj jedno dievča. moja bývalá "kamarátka". mne tvrdí, že aká je šťastná že sme sa s ním dali konečne dokopy a také bludy. a za mojim chrbtom o mne šíri klamstvá. zašla dokonca tak ďaleko,že špiní moje meno pred mojimi blízkymi, priateľom a dokonca písala aj jeho sestre. a potom vypisuje môjmu priateľovi, že sa s ním musí rozprávať, a že: prosím napíš mi a tak...on ju ignoruje. ako je mi jedno čo si ona myslí o mne, ale bojím sa, že sa jej raz jej snaha vydarí a poštve nás dvoch proti sebe. už to trvá príliš dlho a už to nezvládam. poraďte ako by ste sa zachovali...ďakujem

Nikuška22

Zaradom fackať také trápne ženy. Nie asi, ale určite závidí, v tom to celé je. Nedokáže zniesť situáciu, že jej tvoj a že máte pekný vzťah. Jednoznačne porozprávať sa treba a vytmaviť jej všetko čo si dovoľuje.

beky005

ano, to som skúšala, ale ona predomnou všetko poprie a natrepe mne do hlavy, že to moj priatel jej pisal a podobne blbosti. snazi sa mi do hlavy nasadit chrobaka, a musim si priznat ze som ziarliva, takze niekedy sa jej to dari..