do nášho vzťahu sa mieša 3. osoba

Príspevok v téme: do nášho vzťahu sa mieša 3. osoba
beky005

mám problém.som s priateľom už vyše roka a pol, a za celý ten čas nám nedá pokoj jedno dievča. moja bývalá "kamarátka". mne tvrdí, že aká je šťastná že sme sa s ním dali konečne dokopy a také bludy. a za mojim chrbtom o mne šíri klamstvá. zašla dokonca tak ďaleko,že špiní moje meno pred mojimi blízkymi, priateľom a dokonca písala aj jeho sestre. a potom vypisuje môjmu priateľovi, že sa s ním musí rozprávať, a že: prosím napíš mi a tak...on ju ignoruje. ako je mi jedno čo si ona myslí o mne, ale bojím sa, že sa jej raz jej snaha vydarí a poštve nás dvoch proti sebe. už to trvá príliš dlho a už to nezvládam. poraďte ako by ste sa zachovali...ďakujem

beky005

jajka, on jej neverí ani slovo. ale vacne mu vypisuje, nech sa s nou ide prechadzat a tak. on na nu kasle, ale ja sa jej bojim - ako som spomenula, som trochu ziarliva...a mimochodom, ked sme sa mi dvaja dali dokopy tak sa to nikomu nepacilo. je dost dievcat ktore mi ho zavidia, a tak isto dost chlapcov, ktory mu zavidia mna...keby sme sa rozisli asi by sa nenasla ani jedna osoba ktorej by to bolo luto :( skor by boli radi...boze neznasam zivot na dedine, najradsej by som odtial hned vypadla...

jajka001_

a ked v tom bude pokracovat a tebe to bude fakt liezt na nervy, mozes pouzit protiutok, a ist za nou a povedat jej ze ak v tom bude pokracovat, porozpravas o nej ze blablabla :) to uz je vazne telenovela ale urcite by to zabralo

jajka001_

aj keby ta povedzme ohovarala ze si ho podviedla, opytaj sa priatela, ci veri jej alebo tebe - ak by veril jej tak povedz ok ked veris takej xxx, ako keby si ju nepoznal,a nie mne, ok, uraza ma to, rozchadzam sa s tebou - ver tomu ze potom mu to zapne.

beky005

moj priatel to nechce riesit \"drasticky\" . on je taky kludas, a on to proste ma v pici, nevsima si ju a vlastne kasle na jej nazory. povedal mi ze ma lubi a nech si z toho nic nerobim, nech sa kvoli nej netrapim, lebo ze ona presne toto chce...ale tak viete ze ma to hneva, a mam z toho trochu strach. bude to robit dovtedy kym jej to nevyjde??? nikdy by som si nemyslela ze sa mi nieco take stane. citim sa ako v telenovele plnej intrig.

kajka01

no pozri, ked ju vobec nestretavate a priatel ignoruje jej sms tak kaslite nanu...mimochodom nech si priatel zmeni cislo...
ako si sama napisala je to ubohe a ona sama seba strapnuje

beky005

nikuška ignoráciu sme už skúšali, nikdy jej priateľ neodpíše na tie jej trápne detské sms. ani ju nestretávame ani nič...ale ona je už asi fakt nenormálna. veď je to úbohe, sama vláči svoju hrdosť po blate tým že sa mu tak neskutočne vtiera..