Ahojte chcem sa opytat.. Mala som s priatelom pohl.styk vcera dva krat obidva krat s kondomom,neviem o tom ze by sa nejak poskodil,teda nevyzeralo to tak dufam ze to tak nie je.Mozem byt tehotna aj ked sme to robili s kondomom?Pretoze pocula som uz aj take pripady a mam z toho hrozne stresy,pretoze menstruacia mi vo stvrtok skoncila a kym si pockam na dalsiu tak sa asi zblaznim.Dakujem za rady
Tehotna s kondomom?
nazov zaklincoval :D
ale uplne presne chapem,preco sa takto stresujes,inak ale poznam to no ..mat taketo stresy a prakticky pre nič ...
ale ked mas proste stres potom,a bojis sa tak hrozne tehotenstva,tak nemaj sex s nim:)to je lahke,alebno si daj ATK a este aj kondom a uz potom naozaj nemozes otehotniet :D:D:D dvojaka zachrana :D
ale chapem ta dokonale,neboj ...
ak kondom nepraskol ..a tvoj chalan je skuseny..tak sa nicoho neboj ..kondomy nepretekaju,resp nemali by :) zbytocne stresuješ ..ale ak nieco vytieklo do teba,tak by si si mohla zajst po tabletku PO,aby si nemala stresy ziadne :) a bude po probleme..
ale to chces takto stresovat po kazdom sexe ?
a to koľko máš rokov keď ideš sexovať a ani o tom nič nevieš?
názov témy je úplne najlepší:D
Taska - :D :D :D :D
Som tak prezeral, čo je tu nového dnes a tento nadpis som prečítal, ako "tehotná z koňom" :)
Ja viem, príspevok od veci, ale musel som, rehním sa tu :D
ježiš maria...to by si musela byt nejaka bohyňa plodnosti. Jasneže niesi tehotná. Viem to na 99%. Ani si nemala plodne dni určite. No stress prosim ťa :) Ja sama inak riskujem a ešte sa nič nestalo.
Ale aj tak mi nejde do hlavy prečo to niekto robí ked sa takto velmi bojí. To si aj dokážeš normálne užiť ten sex??
podla mna ak sa bojis tak nechod do lesa... hotovka
test si si robila?? alebo u gynekologa si bola??
tu ti len ťažko povieme, či si v tom, či nie si ..
ale áno, ked sa stresuješ, menštruáciu si oddaluješ a aj tým vysadením to môže byť ..
ja mam zasa taky problemik, ze som brala 4 roky antiku, v marci som vysadila, menzes som dostavala pravidelne, max s omeskanim 2 dni, a robime to s priatelom s kondomom, no menzes mi meska uz vyse tyzdna a ja si uz obhrýzam nechty ze co s tým...! moze to byt aj zo stresu? alebo z toho ze sa mi cca po pol roku od vysadenia zacina nepravidelny menzes? co myslite, ak niekto poradi budem happy