behanie - hudba

Príspevok v téme: behanie - hudba
hassy

tak, som sa rozhodla ze dnes prekonam svoju hanblivost a pojdem si zabehat :) aku hudbu mate v mp3 ktora vas najviac vyburcuje a da vam energiu?? :) inak vy co ste z kosic, kde chodite behat, ja som zo stareho mesta, a rozmyslam ze si to dam od maratonca mieru po lokomotivu a naspat pre zaciatok, co vy na to? nie je to malo?

zuzana :)

Jajka11892 možem sa opýtať ako si stiahla tie pesničky z tej stranky? soundcloud.com :) mne to nejak nejde.. a kebyže si mala čas a maš to v pc nemohla by si mi to poslať na meila?:) dakujeeem a email je zuzana1941@centrum.sk

zuzana :)

Jajka11892 možem sa opýtať ako si stiahla tie pesničky z tej stranky? soundcloud.com :) mne to nejak nejde.. a kebyže si mala čas a maš to v pc nemohla by si mi to poslať na meila?:) dakujeeem a email je zuzana1941@centrum.sk

becky912

ja teraz počúvam speváčku Robyn - hlavne dancing on m own, ale super motivujúca je aj with every heartbet - hlavne pasáž - it will hurts with every heartbeat (bude to bolieť s každým úderom srdca/ - co je podla mna velmi motivujúce pri behani :D aj ked ta pesnička je o niečom inom

TrainingBoy

hassy, takych komercnych veci co pustaju na disko mam viac, len som nevedel co mam vybrat, osobne by som tiez rad zaradil nieco nove do playlistu, tak mozeme pomenit, co povies?

whee_ee

to by bolo super, ja tiež akosi teraz nemám s kým chodiť :D:D ja idem mať o cca 2 týždne 19, takže to je oki.. idem ti ťuknúť na mail, nech máš aj moju adresu :)