Dopočula som sa o dermatologickom lieku - roztoku Aplicort F, vraj zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast...máta s tým niekto skúsenosť? Dá sa dostať v lekárni aj bez receptu?
Ďakujem
Aplicort F
:D nieee dakujem velmi pekne za vysvetelnie...
nevedela som presne ze co to je... som myslela ze su to tablety...
ale pockaj predsa len otazka :)))
pouzivala si to ty uz?
este otazka nejaka? :D
no ja chapem...ja sa nasieram lebo totu dokola uz pol roka omielam ze nic neni na rychlejsi rast vlasov..
ak mam reagovat na tvoj prispevok a otazku aku s apytas tak asi takto:je to totalna hovadina co pisala bibi1234.
alpicort sa dava na hlavu a nie inam co je logicke ze inde ti chlpy rast viac nebudu...somarina naozaj velka.to by sa ti muselo objavit na miestach ako je napr ruka aby si to naozaj videla zretelne ze naozaj ti viac schlpatela...alpicort neni nejaka uzasna zazracna vec s kt rastu vlasy alebo chlpy,,,to iba zastavy vypadavanie...miesok je silnejsi a dokaze udrzat cibulku vlasu a preto nevypadne. :)
no ja som len reagovala na ten najspodnejsi prispevok ... nikto sa k tomu nevyjadril tak ja sa len pytam...
nemusis sa hned nasierat...
:)
BOZE VSAK SA SPAMATAJTE!!!AKY RAST VLASOV??TO JE NA ZASTAVENIE VYPADAVANIA NIE NA RYCHLEJSI RAST...ja neviem kolko krat to este budem vysvetlovat a uz vobec za dva tyzdne zistis prd...minimalne mesiac si pockaj na vysledok.
ahojte, chcem sa opytat na ze ci ta podpora ochlpenia je az tak velmi viditelna... ?
chcela som si ten aplicort f zakupit len sa bojim ze fakt to podpori ochlpenie vseobecne... :( to by som nerada...
Po niekoľkých týždňoch používania tohto roztoku som neverila, že sú to moje vlasy. Naozaj to pomohlo, aspoň mne. Ale dôležitá je aj strava.
bibi ten sampon ti fakt pomohol? za kolko asi si videla ucinok?
silvus28, nezabudaj, ze za rastom vlasov sa mysli aj podpora rastu ochlpenia... mne pomohlo proti vypadavaniu vlasov sampon schwarzkopf v takej ruzovej krabicke.