Opuchnuté členky/chodidlá

Príspevok v téme: Opuchnuté členky/chodidlá
Hupo

Dobry den.

Asi pred mesiacom ma zacala boliet prava pata. Zasiel som s tym k ortopedovi, na RTG boli kosti aj slachy v poriadku.

Dnes ma uz neboli iba pata ale cele chodidlo, ked sa rano zobudim tak je cele chodidlo napuchnute ze si nedokazem obut topanku. A co viac, napucha mi uz aj lava noha, resp. chodidlo.

Prosim poradte.

Hupo

Aj lala.c aj lenka290 spominate nejake injekcie. Neviete byt konkretnejsie prosim? Rad by som zistil co to bolo za latku co Vam ortoped vpichol. Vdaka.

lenka290

Nepomôžu žiadne masáže. Môžte cvičiť,skákať, behať, masírovať,dávať maste, lieky od bolesti a nič. Kto to nezažil, tak to nepochopí aká je to bolesť.

lenka290

Aj ja som mala kedysi podobný problém.Bolela ma strašne päta. Od priehlavku na spodku chodidla smerom ku päte. Tá bolesť vyžarovala smerom do vnútra chodidla, do vnútra päty.Príšerna bolesť. Ani chodiť som poriadne nemohla. Hlavne ráno po spánku,keď mala byť noha odpočinutá. Nevedela som urobiť ani krok.Potom som to cez deň trošku rozchodila.Tá bolesť trvala dlho.Najprv som myslela, že je to od vysokých topánok.Päty som si mastila všelijakými masťami a nič nepomohlo. Až som sa od bolesti dostala na ortopédiu. Presnú príčinu mi nezistili.Tiež mi spravili RTG a nič nezistili. Ale ortopéd mi tam nakoniec vpichol injekcie- obstrek Myslím že boli tie injekcie 3. Potom už tá bolesť povolila.

lala.c

Ja som mala podobný problém, lenže som mala celý deňtiež opuchnutú nohu, vlastne členok a pri priehlavku. Ortopéd mi tam vpichol injekciu.