Ahojte.Potrebovala by som sa uistiť,že niesom tehotná.S priateľom sme spolu už rok a pol a udržiavame spolu vždy prerušovaný pohlavný styk (bez ochrany).Ešte ani raz sa nám nestalo,aby sa urobil do mňa.Týždeň pred menštruáciou ma vždy bolia prsia a teraz nič,aj napriek tmu,že už mi má prísť o 3 dni.Je možné že som otehotnela s toho,že asi 20 min.na to ako sa priateľ urobil,sme sa milovali znova? Prosím o radu :)))
Aká je pravdepodobnosť že som v tom???
neviem ťa uistiť že nie si tehotná...ale zato že ta nebolia prsia pred menzesom by som z toho paniku nerobila, aj mna niekedy bolia i brucho a tento mesiac zrovna nie, možno vdaka tomu teplu, neviem, a dostala som to
Prerusovana suloz je najvacsia hovadina a raz sa ti to v zivote vypomsti...mozes si precitat viacere studie ze podobne ,,anti" ako bazalna teplota,neplodne dni a prerusovana suloz nie su spolahlive....otehotniet mozes vzdy...nikdy si nepocula o tzv. ,,kvapockach lasky",kt.sa vyplavuju z penisu tesne pred vyvrcholenim?sice obsahuju mensie mozstvo spermii,ale netreba to brat na lahku vahu....
niekto, ty máš koľko rokov a aké najvyššie dosiahnuté vzdelanie? lebo podľa mňa toto fakt nie je normálne s tými tvojimi indexami, štatistikami a propagáciou pharmatexu...
laura ano je to mozne tak ako napisal gogolo
metoda prerusovanej suloze nie je spolahliva a nie iba kvoli takejto chybe
aby som bol konkretny :
prerusovana suloz ma pearlov index 4-27%
toto cislo vyjadruje percentualnu pravdepodobnost ze zena za 1 rok /12 cyklov otehotnie cize ak sa tymto bude chranit idealne ( co nie je vas pripad ) 100 zien jeden rok budu 4 tehotne
tu mas prehlad ucinosti ant. metod
en.wikipedia.org
ja sa chranim tymto
www.sexus.cz
poradim ti. nesuloz bez ochrany metodou prerusovaneho styku a mas po probleme.
no je to možné pretože po vyvrcholení v trubici ostávajú spermie ktoré sa vyplavia s predejakulačnou tekutinou ... treba ich vyplaviť vymočením sa ...