zastavenie menzesu

lucinak5465

mne sa menzes zastaavil na rok...kôli schudnutiu..vobec som nevedela co mam robit uz som aj chcela ist ku gynek. ale bala som sa tak som pribrala 5kg a to mi pomohlo :)) najprv som schudla z 58 na 48 pri vyske 166cm...teraz vazim 53.7 a snazim sa NESCHUDNUT ale ani nepribrat , dufam ze uz bude pravidelný...a to uz mam 17rokov a menzes od 13..
som taka rada ze som ho dostala ,

zuzic

mymslin ja mam teraz blbsie obdobie takze u mna moze byt viac dovodov...ale inac vzdy som mala pravidelny...no tak teda pockaj este chvilku ale potom nic nezanedbaj;)

mymslin

ževraj v puberte je nepravidelný cyklus bežný, ale píšu, že sa do 2rokov má upraviť. čo je blbosť. alebo ja niesom v poriadku. a nevieš, prečo tebe mešká?

mymslin

ešte chvíľu počkám, ale bojím sa, aby som si týmto nerozhádzala celé telo. schudla som asi 5kg, ale vôbec nie drasticky. len som sa prestala prežierať. no stále mám necelých 60, tak nerozumiem, prečo mi to mešká.

zuzic

mymslin ja tak isto trochu krvi len..
nechcem ti zle radit ale asi by som pockala chvilu nejake dva tyzdne este lebo v 15 este nemusi byt pravidelny...ale nechcem zle radit