Zdravy mam 19 rokov a bol som pred par mesiacmi na operacii ohladom oddelenia predkozky od penisu . Nevedel som co stym mam a tu mi poradili nech spravim to a to a po druhy raz mi to konecne spravili .
A problem ktory sa vas chcem spytat nehambim sa lubim masturbovat a skusal som to po tyzdni po operacii a jak som daval dole predkozku tak sa mi zasekla pod zaludom a nechce dalej . Je to dobre ? neviem jak keby od malicka ta predkozka nebola uplne dole ci ju trba poriadne roznatahovat alebo jako pls pomozte mi a bude to bolet popripade partnerku ?
Predkozka
Ahoj issabel ... prosim ta hodis mi konkat tvoj email alebo nieco take potreboval by som poradit a to tu pisat nechcem
JAsnacka dakujem ... dam vediet ak nezabudnem na meno ale nezabudnem :)
drzim palce, nech si co najskor ok a potom daj vediet
jasne jasne dakujem sak to aj skusam ale uplne chudatko je napnuta ... a neviem ci mi to dobre aj na ten 2x odstrihli jaj ha ... boli ma to dost sak pokusim a potom napisem vyseldok :) dakujem
musis si to sam nejak teraz dat do poriadku, opatrne s tym cvic kazdy den a pokazde sa pokus o nieco viac stiahnut predkozku
A za lekarom som nebol lebo az na 2x mi spravil poriadne to predelenie uz ma to tam nebavilo stale chodit nech mi to spravia normalne
Takto ja ju dam dole ale max pod zalud presne v rovine jak konci ale nizsie to je bolest to vidno ze ta predkozka je uplne natiahnuta az na roztrhanie a preto sa bojim ci to nebude boliet ... ako napr sem tam masturbacia ma neminie a skusil som to dat pri erekci ( vtedy stym mam problem) tak bolest ale ked ako normalne mam neni problem ako pri tej erekcii skor ... oddelenie predkozky od zaluda som si dal spravit preed mesiacmi ... nemam ale praveze sa bojim aby to mna nebolelo este som to neskusal
opatrne ju musis pretahovat cez zalud, neviem kde nastal problem, ale mohla ho urobit aj tvoja mama, bo pri chlapcoch uz od malicka sa ma mama snazit tu predkozku pomalicky pretiahnut cez zalud aby chlapec nemal neskor problemy...
a ked ta prejde erekcia vrati sa predkozka zasa na svoje miesto?
partnerku nema co boliet, hlavne aby teba nebolelo... a co ti vlastne vravel lekar?