Uz vela krat som si slubila,ze budem behat,ale tentoraz uz naozaj lebo moja nadvha 5kg ma uz ubija,vsetko mi je male mam strasny zadok a nohy a boky:(takze od dneska si pojdem pekne kazdy vecer zabehat okolo 7mej do takej pol 8.mej budem sa snazit kazdy druhy den drzte mi palcne chcem to cez cele prazdniny splnit
Beh, ale pravidelne
moj problem je zas taky, ze ja skor odolam zabalenej cokolade, ze si ju nedam, ako si dat len par kociek. nehrozi, ked si dam kusocek, musim ju dojest dokonca, aj keby mala 200 gramov!
:DDDD asi tak nejak. Noooooo nic. Mne voda tiez nepomaha, zvacka jakbydal.... no uvidime. skusim sa krotit. Dat si jeden hryz a koniec :DDDD
:DDD .. nahodou kobylka moze byt dobra :DDDD jasne... mne raz kamoska hovorila, ze mam sa napit vody, lenze to nepomaha :D... tak ju jednoducho jem, ze stale nerozmyslam nad tym, joj dala by som si nieco... jednoducho si dam... po menej, dlhzie uzivam tu skvelu kakaovu chut, ktora sa rozlieva do vsetkych ciev a nervov a som spokojna :D .. je lepsie jest normalne, resp pomenej ako potom niekedy utekat skrz-naskrz 5 min pred vecierkou do hypernovy po nejaku 500kcal-ovu milku :DD
nechcem moc do seba pchat nejake doplnky a tabletky alebo tak. No ak sa to nezlepsi a furt budem mat pocit, ze by som zhltla aj kobylku, keby bola obalena v čokolade, tak si to kupim :DDD
no vidim, ze sa to tu zvrho aj k debate od veci :D
co sa tyka obeda, tak normalka, rizoto, cestoviny, kuracie masko, varene zemiaky + zelnina. samozrejmie nie vyprazane. len moj najvacsi problem je chut na sladke... :(
no tu ti prikladam aj webovu stranku: cstalent.blogspot.com ... mas talent - lebo nie kazdy je rodeny humorista ako ty ;) .. pekny den ...
teraz mám chaos aký kasting myslis ??
ja 8 kg za mesiac. a presne takto som sa stravovala ako to píses. aj na rotačnom disku som sa točila :D