Bolest pri zaludku

Reli

Ja mám tiež ten istý problém asi 2roky.Bola som na vyšetrení žalúdka aj ultrazvuk,že všetko ok.Myslela som ,že mám sval natiahnutý .Bolesť mám stále ani nekašlem.Ďakujem za radu.

futbalista

Ahojte potreboval by som poradiť. Mal som týždeň hnisavú angínu. Ako som dobral lieky išiel som na futbalový tréning zabehol som dva kolečka a vtedy nastali bolesti pri žalúdku z ľavej strany. Neviem sa tej bolesti zbaviť. Už to trvá 3 týždne. Ďakujem.

damaxy

ethel ale to mu asi bez predpisu nedaju.Kodynal a codein a este aj pleumolysin.Na drazdivy suchy kasel mam vyskusany tussin,stoptussin a na odkasliavanie aj tablety sinupret pohodlne.Mucosolvan je drahy to iste je aj v sirupe solvolan ,je lacnejsi.Tolko z mojich skusenosti a kasel trva aj 3-4 tyzdne ,neboj to prejde len vydrzat.

ethel

Kodynal,codein sú antitusiká teda odporúčam pri suchom dráždivom kašli.Pokial je kašel vlhký,prípadne aj vykašliavanie spúta treba si dať expektoranciá-bronchosan,mucosolvan,robitusin,ambr obene...

alickaj

Ešte ma napadlo, či by neboli vhodné aj nejaké lieky na utlmenie toho kašla, nejaký Bromhexin alebo Codynal.Ethel, čo Ty na to?

alickaj

Slušný muž, to si pamatám, aj ja som to natierala chalanom.Ale to bola mastička na vetry a vždy mali potom zelené košielky, ktoré nešli oprat.

slusny_muz

Teraz si spominam(bude to trosku odveci) ale ked ma bolelo brusko, mamina mi natrela nan nejaku zelenu masticku ale nebola to mentolava myslim...a vzdy to pomohlo...Hi

alickaj

Našim chlapcom,ked boli malí, pomáhalo ked som im na noc hrudník a vzadu chrbát natrela mentolovou mastou.Vtedy dobre spali a v noci nekašlali.