Ahojte,
mám priatela,s ktorým chodím približne 11 mesiacov.Ja mam 20,od 14 chodim k psychologovi,lebo som mala mensie problémy.posledný rok uz nechodim k nemu,nepotrebovala som to.Ale posledný pol rok,to ide so mnou a s mojim priatelom dole,strasne so mnou manipuluje a ja sa neviem nijak postavit mu:(..hovorí ze ma chráni,ze sa o mna boji ked niekam ide,ale viem ze nemal by problem na mna polozit roku,tak preco ma nechrani aj pred sebou,ale len pred inými:(..je to velky paradox,chce ma chranit prd druhymi a on mi sam ublizuje..k doktorovi nechce aby som isla,vraj by sa za mna hanbil,keby ma tam dakto uvidel..obcas je dobrý,milý,pozorný,ale taký ako vie byt mily taky vie byt aj krutý..ja vidim v ludoch len pozitivne veci,neprajem nikomu nic zlého,on mi stale vravi ze som hlupa ked takto rozmýslam..nemam uz ziadne kamaratky,nikoho nemam:(...najradsej by riadil cely moj zivot aj mojich blízkych..mojich rodicov,ale nema k nim ziadnu uctu,nema problem povedat predo mnou na mojho otca ze je hlupy:(...je to strasny tlak na psychiku a ja neviem co s tym robit:((((..musela som sa vyrozpravattt....