sex.tehotensky test

lioness_01

kajka, ty si mentálne zaostalá, alebo čo ?????

test ti ukáže spoľahlivý výsledok až vtedy, ak ti mešká už menzes... ak ti menzes mešká menzes a mala si posledný mesiac nechránený styk, tak si test urob... ak ti výde negat. výsledok, tak ešte neznamená, že nebudeš tehotná, pretože včera si mala tiež nechránený styk, ale to či si z neho otehotnela sa ukáže cca o tri týždne...

inak si dosť nevzdelaná zjavne, čo sa týka mechanizmu oplodnenia a fungovania ženského tela...

siamej

no to az ked ti budu meskat dalsie, resp. ak nedostanes tak do 2 tyzdov, kedze tieto ti uz meskaju zjavne z inej priciny. dievca zlate, nastuduj si nieco o oplodneni. vajicko je "v cykle" ale bud je uz "tam" a sa ti uz bude odlupovat vystelka maternice a dostanes kramy, cize sa nebude mat kde uhniezdit, alebo ti meska aj ovulacia a potom je mozne vsetko... a tehotensky test tak tyzden po zahniezdeni, ktore nastane 3-4 dni po styku, takze ho budes robit darmo po par hodinach. zachytava Hcg a ten sa spusti az embryom...

kajka118

krami mi meskaju..od 24...a dnes sme s chalanom mali styk opet .. al etak test by mi to mal ukazat nie ci som alebo nie ..ked meskaju ved vajicko je v cykle

mimi002

no moja to ti nempomože ani pár dni po sexe pár hodín po sexe si možeš dať tak akurat tabletku po a test tie najučinejšie tak min 10 dní po pohl.styku alenajučinejšie su v šase ked maš dostať menštruaciu resp ked ti už mešká

lioness_01

hodinách? napíš, v ktorom dni cyklu si mala styk a ak chceš , vyrátam ti to aj na hodiny... ale inak normálne až v čase ak ti mešká menzes...