Proste takto to je...

Príspevok v téme: Proste takto to je...
smutnaaa

Rozmyslam ako vlastne zacat . Ako sformulovat moje momentalne myslienky a pocity... Posledy rok bol u mna velmi narocny. V podstate ako u kazdeho stvrtaka na ss. Podarilo sa mi zmaturovat a tiez ma prijali na VS comu sa tesim aj ked zaroven mam obrovske obavy ci to vsetko budem zvladat ... V maji som oslavila 19 rokov. A stale som sama...Bez priatela. Stale mam pocit ze ho "nepotrebujem" pretoze... Preco vlastne? Sama neviem. Ked o mna nejaky chalan prejavi zaujem chyta ma az panika...... Stale mam v hlave minulost . Stale mi tam beha jeden clovek ,ktoreho som spoznala ked som mala 17 a o ktorom som bola presvedcena ze toto je ten sktorym budem do konca zivota. Mozno si poviete ze v 17 tke to clovek este nemoze vediet , ale skutocne nieco tak silne ,som nikdy nenazila ..Povedala som vsak nieco co som nemala, bolo to hrozne urychlene, zbytocnee.. a o toho cloveka som prisla. Od vtedy mi uz nijaky chalan nepripada taky fajn... Vlastne NIC mi uz nepripada take fajn . Zostal mi v hlave obrovsky BLOK , ktoreho sa nedokazem zbavit, ktory neodstranil nikto .... Spoznala som od vtedy kopec chalanov ale.. jednoducho to nedokazem . A pri tom v auguste to bude vyse rok a pol ......Chybaju mi "stare casy" to krasne co bolo ........ Neviem ci som stvorena na vztah a ci sa niekedy este vobec chcem zamilovat . ved laska je tusim len jedno velke trapenie.... Nikto mi do hlavy nevidi ale tak casto rozmyslam ako sa asi ma .
A navyse ma trapi ze ... som sa kvoli tomu zmenila-z tych stavov co som mavala , kedy mi byvalo psych . zle som pribrala 7-8 kil ..... A citim sa ako ... No proste hrozne. Ach vsetko je to na p-....:// Poradte.........

andrea88

súhlasím so smiesne, lebo sú naozaj aj horšie veci na svete ako zlomené srdce. žite v prítomnsoti!!! ako sa hovorí, minulosť je už len spomienka, budúcnosť vízia, prítomnosť je dar! ako ja som v 18tke prišla o priateľa, lebo si našiel inú, myslela som, že sa už nezaľubim..ja som naopak dosť schudla, nechutilo mi jesť.trvalo to dva roky, kým som spoznala iného, čo by za to stál. aj ked už spolu nie sme a som slobodná, netrápim sa! naozaj žite teraz, raduj sa s príbuznými a kamarátmi, venuj sa im.

smiesne

Co by Ta urazilo a zahanbilo?
To co som napisala su uplne ine problemy ako to, co tu riesia niektori nezreli ludia....
Neviem ako si to pochopila ale bolo to myslene v tom zmysle, ze tito ludia miluju zivot a vedia si ho uzit a su za enho vdacni a zdravi ludia si vzdy najdu nejaky dovod na stazovanie sa a pritom su to hluposti, ako to tu riesi dotycna slecna...

arkadia

smiešne

toto by ma totálne urazilo a zahanbilo
a asi by mojich 8 kíl odišlo z vozíkom na ktorom som doteraz sedela

smiesne

Ach ludia, keby Vas trapili zdravotne problemy, boli ste na vozicku, nevidiaci atd. uzivali by ste si kazdy den a netrapili sa somarinkami ...
Zivot je ludia krasny aj bez nejakych chalanov, vztahov atd.naco Vam to je, uzivajte si,venujte sa rodine, babke, dedkovi, surodencom.Na lasku mate od 25tky cas.Krasne leto :-)

Anita11

Hore hlavu, idú prázdniny, máš po matúre, čaká ťa výška a tam nové priateľstvá a známosti. Život máš pred sebou. Uč sa radovať s maličkostí, chodiť po svete s otvorenými očami a hlavne srdiečkom a ostatné príde samo.
Vek 17-18... je stvorený na lásky aj sklamania, ale život tým nekončí.
Možno už zajtra stretneš niekoho, kto zatieni tvoje spomienky.

lost

Ale asi nebol to ten "pravy", ak ho odrovnalo zopar slov a este k tomu v tak mladom veku... Najdes lepsieho, "klasika", ale nikdy nevies co sa stane zajtra, mozno to chvilu este potrva a mozno ani ine..

Jedine co je teraz podstatne je tvoje zdravie, jak psychicke tak fyzicke.. Tych 7-8 kil este nie je katastrofa, da sa to vratit spat :)
Este kym nie je neskoro, lepsie zacat tak skoro ako sa len da..
A to psychicke, ako na neho prestat mysliet? Mozno casom, ale lepsie prihodit do ohna tym, ze si budes donekonecna hovorit "bol to blb aj tak, chcem zabudnut". Pravdepodobne si ho priliz idealizujes a pootm nevidis mozne negativa, ktore ma, ktore ma kazdy jeden clovek.. To je jedna z rad ktoru som dostal, na skoro podobny problem :)

nathália09

no,aj ja som sa v 17 zalúbila,a bol z toho 5 ročný vzťah.Potom to všetko skončilo.A trápila som sa dosť dlho.Musíš to nejako zvládnuť.Teraz je vonku krásne,kúp si niečo na seba,urob si nový úče,a začni chodiť na aerobic,alebo niečo čo by ťa zaujalo.Alebo korčuĽOIVAŤ-ABY SI NEZAšLA TAK DALEKO AKO JA.jA SOM PRIBRALA TIEž SKORO 15KG:)

indiana

ahoj, tak som asi ta posledna co ma radit lebo ja som pribrala az okolo 15 kg ... pruser dost... ja som nemala ten problem co ty, ze ho mam rada, ale skratka ma to nejko postihlo aj tak, ze sme sa rozisli...potrebujes cas a prestat sa v tom utapat a odpust si co si mu povedala... zmier sa so svojou minulpstou a pritomnostou, aj ked viem, ze s kg navyse je to skoro nemozne, ale jedina cesta, ktora mne pomohla bola tato...uz tu nie je a nevies co ti Boh prihodi do cesty, koniec sveta este nenastal a preto by si mala zacat zit ... drzim palce nech sa z toho dostanes :)

arkadia

prestaň sa v tom utápať
skvelá rada však?...
tým že si pribrala asi si zmenila životný štýl...prechádzaš takým obdobím...veci sa menia
a treba to ustáť
skús prejaviť iniciatívu zmien a nenechať sa nimi zbesilo unášať..skús byť prítomná vo svojom živote...a premýšľaj čo robíš..prečo viac ješ menej sa hýbeš rýpeš sa stále v tom istom...bloku
a hľadaj to čo ťa môže TERAZ tešiť..ak to nieje chalan..môže to byť hudba filmy šport...najľahšie je vzdať sa