prosoim vas pomozte mi niekto.. :(( pred dvoma tyzdnami som mala chodit s jednym chalanom s ktorym som sa dost dlho poznala a on mi navrhol ciby sme sa nedali dokopy..ja som povedala ze potrebujem cas sa rozhodnut..tyzden sa neozyval, tak som mu napisala sms co sa stalo..a on mi napisa..uz mam babu:( ja to neprezijem prosim pomozte mi niekto:( cely cas som sa rozhodovala a prave som sa rozhodla ze budeme spolu a zrazu sa dozviem toto......je mi zle uplne na nic......:((((( co mam robit??? :((((
Psychicky zrutena
Asi nebol celkom normálny.
dakujem ti pekne, normalane sa len pozeram ako to tu mudro pises :)..skusim to..len enviem ci to bude take lahke :( ..ked ja stale musim mysliet na to ze som si myslela ze konecne som poznala niekoho normalneho a zrazu je vsetkeho koniec...:( bojim sa, ze uz nikdy nikoho takeho ako je on nenajdem :(
peta078, hmm, noo, ako na neho zabudnut.. To je celkom komplikovana otazka, ale podla mna, (tu frazu som od niekoho ukradol), "vsetko sa to odohrava v hlave", cize asi treba proti tomu nejak bojovat, ale ako :/
Je tazke "nemysliet" na niekoho len tak z nicho nic, ale ked zacnes mysliet na nieco ine, mozno to ta nova myslienka nejak prekryje, alebo dostatocne zaneprazdni mysel, aby nemohla mysliet na to co nie je vhodne.. Popripade sa "starat viac o seba" - teda investovat volny cas (a volnu mysel) pre svoje zaujmy, hobby, cokolvek co by si chcela robit, mozno kamaratky/kamarati..
Ale na zaciatok plac asi neuskodi, ale potom treba "usilovne bojovat" proti tym myslienkam..
Napriklad, tu pisu take klise o tom:
www.howtodothings.com
Ako zabudnut v 8 krokoch :)
To sa sice ani neda urobit v krokoch, ale mozno clovek z toho trosku "pochyti" a prisposobi si svojej situacii..
Aby som bol presnejsi, ja by som to asi spravil tak ze.. prve dni mozno nerobil vobec nic - ale len v pripade ak by sa mi naozaj, naozaj nechcelo.. potom by som zacal robit, cokolvek co ma napadne, teda zamestna :) idu prazdniny..tak asi nieco so sportom, mozno knihy, mozno hudba, mozno filmy, mozno mix z toho.. Popripade isiel by som s kamosmi "von", alebo komunikoval s nimi.. Hlavne nech mysel nema cas na nic mysliet, kym sa "zotavi" a potom uz bude mozne mysliet na to, ale "triezvejsie"/...
To je asi ako, ako ked sa clovek strati.
"Triezvo", (ci racionalne? alebo ako sa to vola), respektive vseobecne lepsie dokaze rozmyslat, hned na zaciatku toho momentu, ked je este fyzicky, ale hlavne mentalne OK, potom uz ide nalada dole, unava hore, a uz nedokaze rozhodovat.. A to je to slabe miesto, kde urobi chybu.. Mozno by sa to dalo aplikovat aj na zabudaci proces :) aj na to asi treba urcitu silu...
aj mna strasne zaujal nazor LOSTA :)
LOST- porad co mam robit ked stale na neho myslim ja si ho z hlavy neviem dostat :((( cely den mi je zle :(( myslim na neho...je mi zle z toho ako som ho mala strasne rada a ako ma zranil :( ja si nepomozem ale je to tak :( a podla mna tu babu musel poznat este dlhsie predtym..lebo nie je typ zeby spoznal a hned s nejakou chodil....musel urcite ju predtym poznat :(((
Ale to bude mat ta zena stastie alebo ma stastie, ktora bude mat alebo ma teba teba, lost. Ozaj, ani neviem, aky si vlastne stary, nepotrebujem presny vek, ale tvoje nazory sa mi zdaju dost rozumne, ja ta tipujem nad 25, ale bola by sranda, keby si mal uz vyse 50.
Peta, ani nevies ake mas stastie!
Ten typek prave ukazal svoju pravu tvar, dal ti ultimatum, a potom si potichu nasiel inu. Takych hadzem do skupiny "velmi retardovany".. (a to prizmuril som ocko)
Ak niekto chce s niekym chodit, tak nemoze tlacit na niekoho, alebo povedat "ak lubis, tak spravis"... To je proste ubohe, amaterizmus, lamacke, slabe.. Uplne zlyhanie na plnej ciare, maximalny ubytok muzskeho dobyvania. Seriozne, to bude teplos. Muz urcite nie :)
Ci si spravila chybu tym ze si nepovedala ano? No to neviem, avsak nepovedala si mu nie. Nevidim tam nejaky fatalny problem/chybu.
Ak by som bol na jeho mieste, a chcel by som niekoho NAOZAJ, tak jednoduche "pockaj" alebo "potrebujem cas", by ma nezastavilo, PRECO? pretoze ju NAOZAJ chcem. A ked niekto nieco NAOZAJ chce, ako ho moze zastavit takato nejednoznacna odpoved?
Hm, bohuzial som priliz inteligenty na to aby som tomu pochopil :P
Ja si tiez myslim, ze keby ta vazne chcel, pocka na teba aj dlhsie. Dobre, pol roka by uz bolo vela, ale par tyzdnov by vydrzal. On chcel asi len babu a bolo mu fuk, aku. Niektori hovorite, ze mu mala odpovedat hned, ze ano. Neviem, ale asi keby mne nieto necakane povedal, ze chce so mnou chodit, asi by som tiez chcela nejaku dobu na premyslenie. Lebo ja tiez myslim na to, ake by to bolopotom, ci by som s dotycnym dokazala byt dlhsi cas.
LOL, tak to je tragédia!... Ak si ho chcela tak si mala súhlasiť hneď a nečakať. Ale možno ho teraz chceš až keď niekoho má. Ale v každom prípade to nie je na psychycké zrútenie. Asi si moc citlivá takže sa ukludni a nerob z toho takú paniku. Veď to nič nie je. Takých lolcov ešte stretneš...