prosoim vas pomozte mi niekto.. :(( pred dvoma tyzdnami som mala chodit s jednym chalanom s ktorym som sa dost dlho poznala a on mi navrhol ciby sme sa nedali dokopy..ja som povedala ze potrebujem cas sa rozhodnut..tyzden sa neozyval, tak som mu napisala sms co sa stalo..a on mi napisa..uz mam babu:( ja to neprezijem prosim pomozte mi niekto:( cely cas som sa rozhodovala a prave som sa rozhodla ze budeme spolu a zrazu sa dozviem toto......je mi zle uplne na nic......:((((( co mam robit??? :((((
Psychicky zrutena
A co od nas cakas, po nasich skusenostiach? Casto tu citam prispevky, ako sa zena obetovala, starala sa len o neho, aby urobila vyborne zazemie pre svojho partnera. A ten chlap ju zacne podvadzat alebo jej iba oznami, ze je koniec, lebo ma inu. Je dobre nechavat si trochu odstup vo vztahu, potom ten rozchod aspon neboli. Ja som bola vzdy ta dobra zienka, ale chlapi to iba zneuzivaju. GiovaniX, vysvetli mi potom, preco su chlapi s mrchami, ktore ich ponizuju a zle sa k nim spravaju?
slobodnaa a milli11,sice nechcel som sa uz vyjadrovat k tejto teme,ale neda mi to.Preco hadzete kazdeho chlapa do jedneho vreca?lebo ste sa sklamali?a co?kto sa nesklamal?slobodnaa citujem "Neber mužov ako zmysel svojho života, ber ich ako príjemné spestrenie svojho života, keď je, je to fajn, keď nie, nezblázni sa..",slobodnaa ty svoju polovicku len beres ako prijemne spestrenie svojho zivota?co je to podla teba laska?nechces sa raz vydat a zalozit si vlastnu rodinu?dufam ze nie,ked citam tvoje nazory,lutujem toho chlapca ktory ta lubi,alebo sa zalubi do teba.milli11 citujem "Preto si teraz hovorim, ze hoci by som mala frajera, nenecham sa obmedzovat a nadalej si budem uzivat zivot.",ty chlapa tiez beres len ako daku babku?na spestrenie zivota?tiez lutujem toho chlapca ktory sa zalubi do teba,vlastne budete chodit,ale budes si uzivat zivot aj nadalej akoby neexistoval,o com to je akoze?chcete sa dievcata vlastne vydavat raz?fungovat ako kompletna rodina?alebo paci sa vam single zivot a nakoniec starobinec...aspon ja sa raz chcem ozenit a zalozit si rodinku,mozna preto vas nechapem.peta078 hlavu hore,nie je koniec sveta,ked ti to teraz nevyslo to neznamena ze nabuduce nebudes mat v laske stastie,ak chces vztah nadlho (ako si sa vyjadrila) a z lasky budes chciet byt s dakym,tak dufam ze tieto dve menovane dievcata nebudes pocuvat.Vsetko je len na tebe,vela stastia,neboj sa,raz si najdes aj ty svoju polovicku :)
Najlepsie by bolo ignorovat ho a tvarit sa, ze si spokojna. Aj ked verim, ze mas v hlave vela otazok, ktore by si mu dala. Ak sa ho budes vypytovat, mozno ti nepovie nic, mozno ti povie pravdu a ty sa dozvies, kde bola chyba, preco to urobil a mozno ti zaklame. Urcite vsak bude vediet, ze ta to vzalo. Toto je len na tebe.
Aj slobodna ma dost pravdu. Tiez som zistila, po vlastnych skusenostiach, ze niekedy sa treba chovat ako chlap, brat ohlad len na seba a uzivat si. Predstav si, chodila som s jednym byvalym. Ked sa mu nepacilo, ze som chcela ist na diskoteku, nesla som, na kavicky s dievcatami aj chlapcami som nesmela ist, nesla som. Ani mi to nerobilo problem, lebo som ho milovala. Potom on zacal chodit na kavicky s nejakymi jeho kamoskami. Hovorila som mu, ze sa mi to nepaci, ale on iba, ze som zbytocne ziarliva a ze si moze robit, co chce. Z kamosiek bola zrazu jedna kamoska a z kamosky zrazu milenka. Rozisli sme sa a netrvalo dlho a zcal s nou chodit. Ja som mala podozrenie este predtym, ale on mi prisahal, ze su len kamosi. Preto si teraz hovorim, ze hoci by som mala frajera, nenecham sa obmedzovat a nadalej si budem uzivat zivot.
dakujem vsetkym za rady :(
ospravedlňujem sa za chyby
Petuška chlapi sú už raz taký. Nebudú na nás čakať kým sa mi rozhodneme, potrebujú to tu a teraz, potrebujú áno alebo nie, žiadne naše možno. Neboj, život ťa naučí pochopiť mužov, keď ich pochopíš, chvíľu budeš zhnusená ale uvedomíš si, že bez nich to proste nejde a jediné čo môžeš urobiť, brať si od nich to čo potrebuješ, tak ako to robia oni. Len sa prosím nerúcaj kvôli žiadnemu mužovi, nestojí to za to, kým ty plačeš, rozhoduješ sa alebo si neistá, on sa z toho rýchlo spamätá a je už úplne inde s niekým úplne iným. Muži sú väčšie ku..y ako my ženy, ale veľmi neradi si to priznávajú :) Idú tam, kde dostanú to čo chcú, idú tam kde je to zaujímavejšie, kde nemusia vyvíjať aktivitu, kde to pre nich nie je priveľmi komplikované. Buď sa tomu prispôsobíš alebo budeš stále nešťastná. Neber mužov ako zmysel svojho života, ber ich ako príjemné spestrenie svojho života, keď je, je to fajn, keď nie, nezblázni sa..
dakujem vam milli a lost za podporu velmi si to vazim:)
dufam ze najdem este nejakeho takeho ako bol on...len je to strasne tazke :(
mam na vela chalanov stastie ale na normalnych nie...:(
a milli myslis ze ak mi napise nahodou na nete alebo ho stretnem tak sa mam tvarit ako je vsetko v pohode, byt stastna alebo mu mam povedat narovinu co si o nom myslim a nech mi vysvetli preco to spravil? lebo vobec neviem ako sa mam zachovat v takej situacii hlavne ked by som ho stretla..:( lebo pre mna to bude strasne tazke sa pretvarovat :(
Ja som po rozchode najlepsie zabudla pri manualnej praci. To si aj vybijes zlozt aj zle myslienky. A dalej si zacni vsimat aj ostatnych muzov. Nemysli hned na vztah, len zistuj, ci nejaky po tebe viac nepozera a len si to uzivaj, mne to pomohlo. A keby si ho nahodou stretla, len sa usmievaj, najlepsie tak zahadne. Vies, ako ho bude stvat, ze si spokojna? A ze ziadny uz nebude ako on? Bude a bude ich plno, aj lepsich, omnoho.
Pravdepodobne ju poznal uz dlhsie, ale ked chcel ju, preco sa potom pytal teba, ci s nim chces chodit? Podla mna to hral na dve strany a myslel si, ze aspon z jednej strany nieco pre neho kvapne. Ja som na jedneho byvaleho cakala sest mesiacov, lebo vraj potreboval viac priestoru. Skoncilo to tak, ze si nasiel rozvedenu s detmi.
Pre lost, to by som neverila, ze taky mladucky ma take dobre nazory, ja mam o tri viac, ale vacsina ludi v tvojom veku v mojom okoli ma udivuje svojou drzostou, dovoluju si veci k starsim, ake ja by som si nedovolila ani teraz.
Ozaj, a ak to nebude lahke, co mozno ani nebude (ale nechcem strasit zbytocne, lebo nemusi byt tazke), tak o to viac bude krajsie to vitaztvo :)
Viem, ze sa to lahko hovori, ale v drvivej vacsine pripadov (ak nie uplne vsade kde je ciel zmyselny) to naozaj funguje :)
To je ako ked sa clovek velmi poctivo uci na skusky, a nakoniec ich da velmi blizko ku 100%, potom je velmi spokojny sam zo sebou - a to je dobre :) zasluzi si odmenu za tazku pracu :)