mám mykozy,bola som aj u gynekologičky...dala mi lieky,ale nejak mi to nezaberá a stále mám pocit,že mám zápal...bolo to aj horšie,ale tak už neviem čo by mi mohlo pomocť....ak mi niekto vie nejako pomoct alebo aspon poradit tak budem rada ...
ženské próblemy
Presne tak, upraviť črevnú flóru a dodám- zvýšiť pitný režim- baktérie sa musia z tela vyplaviť von- voda alebo žihľavový čaj, resp. nejaký urologický čaj.
ak máš poruke akupunktúru vyhľadaj ju a daj si preliečiť pečeň,znejakých príčin je podráždená,po úprave jej funkcie problémy zmiznú
suhlasim s lujzikou, predovsetkym UPRAVIT CREVNU FLORU a to probiotika, zvysit imunitu a vynechat sladke!!! Ked sladke, tak nejaku 90% cokoladu. Tiez som mala problemy - neustale vracajuca sa mykoza a akonahle som obmedzila sladke, mykoza sa neobjavila.
magdalenka, keď ti nezabera to, tak by si mala zacal telo aj z vnútra liečiť.. myslím žalúdočnú floru.. vynechat sladké veci, menej stresu.. je tu veľmi veľa tém o mykoze, tak si len treba dať vyhľadať a prečítať príspevky iných!
ja som tiez mala taketo problemy, doktor mi daval najprv Mycomax, ale ten mi moc nepomohol, potom mi dal tabltky na vkladanie a odvtedy je to dobre.......ked ti nepomoli tie prve lieky, mala by ti lekarka dat nieco ine