Milujuci partner bez materialneho zabezpecenia

Príspevok v téme: Milujuci partner bez materialneho zabezpecenia
stastienka

MAM priatela,sme spolu skoro 4mesiace,dava mi nesmierne vela lasky,dusevnej opori,len jedno ma niekedy skrie.BYva v podnajme,ma vela dlhov a malo vyhlad pre lepsiu buducnost.Ja mu pomaham ako sa da stravuje sa u mna...snazi sa aj ked z minima co zarobi kupit do kuchyne,aj mojim detom aj drahsie sladkosti napr.je vdacny,velmi pozorny ku mne a nosil by ma na rukach,snazi sa robit remeselne prace,musi tazko robit za par korun.JA som tiez rozvedena,doteraz mi velmi pomahal exmanzel,ale aj on zacal mat problemy financne tak vsetko sa zmenilo.Musim sa uskromnit,to je jedna vec,ale druha,ze mi moj pritel obcas lezie na nervy svojou nesmiernou dobrotou a prazdnymi vreckami.Vazim si ho nesmierne ako cloveka,on veri ze raz si vyriesi vsetky fin.problemy a pride aj k peniazom.CO je v tejto dobe tazkej lepsie?Byt sama,alebo mat chudobneho priatela?????

jajka001_

dobracisko, co sa rozda - je to pekne ale aj na rodinu treba mysliet. citala som taku fajn knizku o lakomcoch - tam to bolo vlastne o tom ze tí co rozdavaju cudzim, okradaju vlastnu rodinu
toho tvojho zrejme kazdy osklbe, pri tomto sposobe myslenia nebudete mat nic. aj ked je to dobracisko.

rozumiem ti

stastienka: a ty mas zase to, co si pises v nazve. stastie na niekoho, kto v srdci ukryva poklad. chce ho dat Tebe. je na Tebe, ako ho ocenis a co s nim spravis. aj kvetinku musis pestovat, inak Ti nebude kvitnut.:) vela stastia, sily a trpezlivosti Vam obom. lasku ste uz nasli.

stastienka

rozumiem ti.....DAKUJEM.....za hodnotnu radu mas pravdu on to nechce pre seba...nepoznas nas ale pises ako keby si poznala, ty mas velke vnutro dusu a to su dnes hodnoty,ktore len tak sa nedaju najst...DAKUJEM este raz za povzbudivu radu!

rozumiem ti

stastienka: dam ti dva obrazky. vyber si, ktory sa Ti paci viac.

Predstav si malu chatrc, ktora zvonka nevyzera nic moc, ale zvnutra je utulna, tepla, je to domov.

Predstav si obrovsku vilu, ktora je obrovska, nadherna, ale prazdna.

Co chces povedat svojim vnucatam, ked sa Ta spytaju na Tvoj zivot?! Mala som maly, ale bohaty zivot. Alebo mala som bohaty, ale prazdny zivot.

Je to len o Tebe a Tvojich prioritach. O tom, co chces. Myslim, ze viem, co si vyberies :)

P.s.: Ak tomu veri, tak ver aj Ty a pomoz mu. Len tak to ma vyznam. On to nechce pre seba, ale pre VAS. Mas v nom viac, nez si mozes materialneho zelat. Su to len veci.

stastienka

DAKUJEM ZA RADY.....nie som materialistka,ale je pravda ze bez penazi v dnesnej dobe je to nanic.On si veri ze to este nejak dohoni a popri mne bude mat stastie a zarobi peniaze.Je to inak velmi hodnotny clovek,odkedy je pri mne zlepsili sa mi aj zdravotne problemy,ma schopnosti a vyuzil ich aj pri mne.Mam kozne problemy a on by mohol mat aj inu ako kazdy chlap v dnesnej dobe a citim ze ma velmi lubi.Uvidime ako bude dalej,rodicia su proti nemu hlavne mama poklada ho za bezdomovca,takze mi to aj ona strpcuje.Rozist sa s nim nechcem je mi s nim dobre,len niekedy vo mne vyvolava nepokoj,asi nemozem mat vsetko.hmmmmmmmmm

rozumiem ti

stastienka: radsej s chudobnym dobrakom ako s bohatym kktom. moj nazor.

kde je vola, je aj sposob. a kto nechce, ten hlada dovod.

alebo by si radsej chlapa, ktory Ti da mercedes, no mlati Ta jak zito a ma Ta za handru?! vyber je na Tebe. verim, ze sa rozhodnes najlepsie pre seba a Tvoje deti.

doubledog

ja sa ti necudujem. pre zenu je dolezite, aby muz bol schopny aspon akotak zarobit.
a ak uz nic ine, aspon nevyrabat dlhy sebe, a uz vobec nie partnerke.

usiko

stastienka,

Tazko radit. Zalezi na povahe kazdeho cloveka, ci sa stymto dokaze vysporiadat. Mne osobne by to vadilo, a velmi, ale ja som nastavena tak, ze musim si vazit cloveka, s ktorym zijem....A zial som taka, ze len za dobrotu a milotu si ho vazit nemozem, ked bude na mne zavisly...mala som takeho priatela, najprv studoval, potom dostudoval a ja som kupila byt, zrekonstruoval sa za moje peniaze a ja som si priatela prestala vazit, lebo v nom nic neurobil, nebol schopny ani len ziarovku vymenit...teraz sa mu dari, ale zle investuje, aj ked zarobi...ale uz nie sme spolu a neutujem.

teraz mam priatela, s ktorym cakam dieta a spociatku mi vadilo ze ma uvery a mesacne splaca 50 tisic korun na splatky, ale ma vlastny byt, aj ked maly, ma auto, par nakladiakov, aj ked starsich, ma betonaten /ktoru si poskladal sam/, a neda sa povedat, ze sa mu nedari, ale stale to nie je ono.....stale tie uvery su a zrejme budu dalsie ale dokaze na nich zarobit, aj ked zimy su tazke......ale tohto si vazim preto, zky je sikovny, kolko ma napadov, na kazdy problem dokaze najst riesenie, kopec rieseni, mam v nom oporu a akokolvek je v praci jeho tazko, tak sa na mne neventiluje.....vidis, tiez pri nokm nikdy nezakusim bohatstvo, ale mam si ho pre co vazit......

...takze je to na tebe, ake mas priority, ci tvoj priatel okrem jeho miloty a dobroty disponuje nejkymi inymi prednostami, pre ktore si ho vies vazit a vies prehliadnut to, co ti na nom vadi......alebo proste to nedokazes a sprotivi sa ti jedneho dna....

...ver mi, nie je to o materializme, ale o tebe a o tom, co v zivote chces a co naopak nechces zazivat kazdy den....

milusca

Ak ma menej ako 30 rokov, je to ok. Ak vsak starsi muz ma holy zadok, je to na povazenie... Z lasky sa nenajes a v dnesnej dobe je moznost slusne si zarobit, ked sa clovek snazi - co mu branilo ist robit napriklad do zahranicia? Chlapi tak robievaju, aby zarobili...