MAM priatela,sme spolu skoro 4mesiace,dava mi nesmierne vela lasky,dusevnej opori,len jedno ma niekedy skrie.BYva v podnajme,ma vela dlhov a malo vyhlad pre lepsiu buducnost.Ja mu pomaham ako sa da stravuje sa u mna...snazi sa aj ked z minima co zarobi kupit do kuchyne,aj mojim detom aj drahsie sladkosti napr.je vdacny,velmi pozorny ku mne a nosil by ma na rukach,snazi sa robit remeselne prace,musi tazko robit za par korun.JA som tiez rozvedena,doteraz mi velmi pomahal exmanzel,ale aj on zacal mat problemy financne tak vsetko sa zmenilo.Musim sa uskromnit,to je jedna vec,ale druha,ze mi moj pritel obcas lezie na nervy svojou nesmiernou dobrotou a prazdnymi vreckami.Vazim si ho nesmierne ako cloveka,on veri ze raz si vyriesi vsetky fin.problemy a pride aj k peniazom.CO je v tejto dobe tazkej lepsie?Byt sama,alebo mat chudobneho priatela?????
Milujuci partner bez materialneho zabezpecenia
ahoj, no tak v tomto pripade ti odporucam si zachovat chladnu hlavu, ste spolu kratko tak toto sa dalo ocakavat, a zrejme to tak skoro neprestane,, mozno kvoli tomu sa zacnes menej stykat s rodicmi a tí to budu davat jemu za vinu,,, no ak vydrzite, a vytvorite si voci tomu obranny mur, tak to dobre dopadne, ber to ako skusku vazho vztahu,,, mnohe vztahy prave pre toto stroskotaju a tí co boli za to zodpovedný si len vraveli ze aku pravdu mali ze sa k sebe nehodili,,,ono to po case prejde, mozno po par mesiacoch mozno po roku a mozno to bude trvat viac,,, no to nik nevie,, hlavne zotrvat vo viere ze to coskoro prestane....tak vela stastia.
miselinka...dakujem za nazor...mam svojho priatela rada a praveze od neho neocakavam hmotne veci,len najazdy mojho okolia hlavne rodicov su niekedy take silne ,ze zacnem mat obavy a strach...proste aj moji rodicia ho maju za bezdomovca a odkedy sme spolu este viac sa narusili vztahy medzi mnou a rodicmi...nechapali ma nikdy nejak,ale teraz duplom........no povedala som si dost uz si nenecham zasahovat do zivota.
ahoj, necitala som prispevky tak neviem ci to iny pisali, ale podla mna na lasku a vztah peniaze netreba, kazdy mame na to pravo,,,,on sa snazi ako len vie, a iste ho to skrie ze ma financne problemy, no nechapem co viac od neho ocakavas, pomaha ti, kupuje detom, co niesu jeho (podotykam ste spolu 4mes.) je vdacny , snazi sa vsemocne vypomoct. ja neviem co viac od neho chces? je to vari malo? podla toho co si pisala robi vsetko pre teba a vasu kvazi domacnost. Kde je napisane ze vztah musi byt taky ze chlap ma peniaze, zena nemusi, lebo muz ju zabezpeci,,a ked je to inak, tak to nemy vyznam. je uz ina doba. Pokial ta nevyziera, nezneuziva, nevidim v tom problem, je kriza a pracu clovek tazko najde, vo svojom veku moze byt rad ze pracu ma,,,poznam aj takych ze maju pracu a dostanu vyplatu raz za stvrtrok, aj to len jednomesacnu a predsa tam robia,,,ale to je ine,,,,a ked si uz dala tu otazku ci to my zmysel, tak som sa nad tym zamyslela len z toho dovodu, ze ked si nad tym zacala rozmyslat kvoli peniazom, tak si niesom ista ci ho mas naozaj tak rada, ked taky ani nie velky problem by si chcela takto vyriesit....
beskyd...moj priatel na mne neparazituje,ani ma nevyuziva,este aj z toho mala co zarobi sa snazi urobit velke veci ako pre mna,tak aj pre moje deti.CLOVEK ktory ma dlhy a holu rit nema sancu na novy zivot,lasku??su aj ine hodnoty v zivote ako mat plne vacky papierikov,ktore nemaju hodnotu...v peniazoch nie je ziadna hodnota,ale v dobrom cloveku ano!mam to tazke malokto to chape,ale kto neprezije nepochopi,aj ked mam v sebe sem tam nepokoj som pri nom tak spokojna a dusevne naplnena ako nikdy predtym.Manzela som mala zabezpeceneho,mala som vsetko co som chcela ale mala som aj velky smutok na dusi tak co je lepsie?hmmmmm
keby som bol chudak a este aj s dlhmi tak ani nemam tu drzost oslovovat hodnotnu zenu. cize ziadnu, kedze o tretiu triedu nemam zaujem... proste v spolocnosti existuje urcita hierarchizacia aj ked o tom malokto otvorene hovori. mat 40, holu rit a dlhy, bud si to hodim (v zavislosti od perspektivy do buducnosti) alebo sa dam na chlast a pojdem ku dnu alebo ked nemam vzdelanie alebo moznost sa uchytit tu, idem do zahranicia upratovat hotely alebo dokladat tovar, nakladat kamiony, hocico. chlapa nerobi chlapom jeho dobractvo ale jeho schopnost presadit sa a urvat si svoj kus zvanca. dobre a mile maju byt zeny, co ma stve ze to sa dnes obracia naruby, zenske su dneska vulgarne komercne figurky bez sarmu a osobnosti, ktorych najvacsim snom je podobat sa co najviac na nejaku zretusovanu pipku z katalogu, chlapi su zzenstili alebo kadejaki luzri co parazituju na zenach, ach jaj, kam ten svet speje... nova doba, heh
presne,ako pise kicka,maj oci otvorene
co ste sa vsetci zblaznili? 40 rocny chlap v dlhoch a dufa, ze raz zarobi..je to troska skor na zamyslenie nie????... a naozaj lubi teba alebo to, ze mu pomahas pri jeho fin. problemoch....aby ta neskor do nich nezatiahol.....
toho dobraciska sa znazim zmenit a myslim ze sa mi to aj dari..zivot je zmena mozno sa jeho zivot obrati o 180 stupnou raz,je to v rukach osudu,stastia a jeho sameho.neznama333 toto je moj kontakt ozvi sa ked chces maria5322@azet.sk
das mi nanho kontakt?