Neviem si pomoct

Príspevok v téme: Neviem si pomoct
Peter Jacek

Ahojte, uz par mesiacou mi neda spat jedna myslienka. Viem ze su tu dolezitejsie problemy inych uzivatelov ale ja si skratka neviem dat rady a nemam sa o tom s kym porozpravat. Ocenim ak mi napisete svoj nazor, popripade radu. Dakujem. Takze, uz rok a pol chodim s priatelkou a vsetko klape ako ma, lubim ju, je skratka taka ako si ja predstavujem dlhodobeho, mozno aj zivotneho partnera, vsetci vravia ze ja mam to stastie ze som taku osobu nasiel, a ja to viem. Problem je ale v tom, ze stale ked sa zamyslim nad tym, ze mam toho este vela pred sebou a ze som este zazil az prilis malo na to, aby som sa takto viazal, tak neviem si pomoct, nieco mi vravi, ze si chcem este uzit, ved mam len 20 rokov, ale nieco mi vravi ze mam ostat s nou, ze taku uz nenajdem. Skratka, bojim sa ze o nu pridem ale bojim sa aj toho ze stratim radosti, ktore ponuka mladost. Uplne ma to zoziera. Citim sa ako v pasci svojej vlastnej mysle. Ak mate niekto podobny problem, prosim poradte. Dakujem.

H2O

janka24 - súhlas .. všetko je to v hlave .. človek si sám vyberá, či chce žiť v sinusoidách, alebo v pokoji a pohode :)

ivanana

ako uzivat si? ved to sa da aj s partnerkou... najlepsie vztahy su, ked ti je partnerka nielen laska, milenka, ale aj kamaratka, mate spolocne zaujmy. neurob nejaku hlupost, aby si to neskor lutoval.. ved sa nemusite spolocne viazat, mozte si spolocne uzivat zivota a pritom sa lubit!

jajka001_

podla mna, ak mas takyto pocit, tak nie je ta prava pre teba. mozno je uzasna a ma vsetko co ma spravna baba mat ale ty sa s nou necitis natolko dobre, aby si sa s nou citil stastny a neriesil taketo veci. si s nou preto lebo ti ini hovoria ze je skvela a ty to nechces stratit. co konkretne ti chyba vo vztahu? definuj si toto. ja by som tipovala sloboda konania, mozno sa jej prisposobujes viac, ako by si chcel, chces robit aj ine veci ale citis sa viazany tym co ona chce, co ona planuje, ako si ona predstavuje travenie volneho casu. nestihol si dozriet natolko aby si si bez problemov presadil svoje, z podrucia materinskej lasky si vhupol rovno do takehoto vztahu

Well

Striedanie partneriek je podla teba to co si si malo uzil? Podstata v posteli je ta ista a nevidim v tom nic zaujimave.Maximalne tak adrenalin ci sa to jednej bude pacit a druhej nie,ci nenachytas nieco ako pohlavna choroba ,ze ta zrejme bude sprevadzat tazkost zapamatat si ich pod menom,ze ti mozno budu spolocne vyzvanat pod oknom,ze ani ten mobil u seba nebude sranda a tak dalej.:)

janka24

Tým, že máš priatelku neznamená,že si už prišiel o radosti v živote...len si si to zle definoval...je to v tvojej hlave.