Som lesba?

Príspevok v téme: Som lesba?
daria

Ahojte! Mam 16 rokov. Mam vela kamaratok ale aj kamaratov. Chodila som uz s dvoma chalanmi. Lenze v poslednom case som si zacala uvedomovat ze k niektorym kamoskam sa spravam trochu inak.Viac sa chytame za ruky, ked sme opite, mam chut sa s niektorou bozkavat...momentalne nemam ziadny zaujem o nejakeho chalana. Ale nepaci sa mi ani ziadna baba...neviem, je to cele take divne,mozno si to len nahovoram...prosim poradte nieco.

ywona

nemusis byt hned lesba na to by si prisla casom ale aj keby nie je to nic strasne ja vobec nikoho neobmedzujem a chcela by som aby boli aj ostatny rovnaky ak by si aj nahodou bola no a co poznam vela takych a nejako im to neprekaza

E l á n i s t k a

... baby aj keby ste boli nebojte sa pred inými a priznat to nach sa kazdý stara o seba ... držim palceky

789

cawte aj mne sa nepaci ziadny chalan a niekedy mam chut pobozkat moje kamosky a zvrusujem sa na nich poradte ci som lesba

E l á n i s t k a

... aj ja keď som ožratá tak sa chcem bozkáwať s kamoškami a normálne chytám kamošky za ruku ... mám priateľa a máme sex normalka musíš si to w hláwke ujasniť ...

daria

ked pre mna je velmi tazke najst si chalana.ja som skor taka ticha osoba.kazdy si mysli ked sa na mna pozrie ze budem nejaka blazniva baba ktora ma na kazdy prst desat chalanov,ale pre mna je tazke spoznat novych ludi...preto sa najlepsie citim s kamoskami

karcoolka

mila daria nemusi to vobec znamenat ze si lezba,pretoze aj mne sa stalo ze som mala obdobie ked som o chlapcom nemala ziaden zaujem a s kamoskami mi bolo lepsie...vies je to aj tym ze ku kamoskam mas blizsie a dokazes byt pri nic viac otvorena...no skus si najst chlapca zbliz sa s nim a uvidis ze ti s nim bude este lepsie ako s kamoskami...mne sa to podarilo a som stastna ze ho mam.....a k tomu bozkavaniu,opita som sa aj ja bozkavala s kamoskou,ale bolo to len tak a absolutne to vo mne nevyvolalo nejake pocity...=)