Mam takyto problem: Mam 37r.158/75. Odkedy som zacala \"chudnut\" tak som asi 15 kg pribrala. Som zo seba zufala. Ked zacnem chudnut, vydrzi mi to iba par dni. Potom zo seba zo svojej ubohosti sa nazeriem ako diva svina. Doslova sa napchavam a uz ani neviem, co to znamena byt hladna. Uplne bez rozmyslu do seba nahadzem vsetko, co mi pride pod ruky. Nepomahaju krasny prilepene na chladnicke, nepomaha uplne nic. Ked vidim aka som tucna, idem sa najest.... a zacarovany kruh sa toci.... a ja z neho neviem cestu von... Poradte prosim, som zufala.
zacarovany kruh
zufala3: prepacte, ze pisem az tak neskoro, ale skor sa naozaj nedalo. Rozhodne som za to, aby sme sa navzajom podporovali, ked sme na tom tak rovnako a mozno sa nam to aj spolocne podari..:) a ako sa Vam dari? .. no ja som mala teraz zdrav. problemy a lezala som v nemocnici a tam ma "nastavili" na pravidelny rezim a ten teraz dodrziavam, velmi uspesne a super pocit, ked nemam take plne brucho.. ALE akurat dnes om po obede bola uz taka hladnejsia..ale vydrzala som do 17h a dala som si vareny zemiak, zeleninu a acidko, ale o 17h som si dala 2ks zakuska a 2kocky cokolady, neviem, ci to bude mat dopad aj na vahu, alebo taky prehresok sa este da tolerovat?.. no lenze teraz taky mam blby pocit, a aj brucho zrazu akoby som zjedla celu cokoladu a vobec som nemala lepsi pocit po tom, takze nabuduce pri prepadnuti takeho pocitu sa asi poriadne napijem vody.. alebo teda neviem ako by som take daco mala riesit??
... najprv si treba v hlave ujasnit ze chces fakt chudnut a urcit si ciel! ...lebo toto ako citam je nic to si len povies ze uz s tym treba nieco robit ale na druhy den ze hmm to nejde ...takze potom sa mozeme bavit o chudnuti a spravnom jedeni... drzim palce
a zajedam to sladkym a slanym samozrejme =(
ahojte baby =)
mam presne taky isty problem ako Vy, akoby som o sebe citala potrebujem schudnut 6 kil mam 71 a meriam 172 citim sa nechutne tlsto =( kazdy den sa zacinam zdravo stravovat aj to ide pretoze som nikdy nebola nenezdravu stravu, ale su dni ked ma chyti ta zravost presne vtedy ked sa pozrem na pneumatiku okolo brucha a namiesto toho aby som s tym uz konecne nieco spravila tak to idem zajest =( co mam robit? =(
Zuzka, tie obrazky su fakt brutalne.... ale mozno - dufam, mi pomozu nastartovat sa... Dik za objav. Pekny dnik
zuzana 854 ... citam akoby o sebe .... spojme sa prosim, aby sme sa mohli podporovat, suhlasis? Budem cakat odpoved.
budem Vam odpovedat do Vasej temy.. a chcela som aj reagovat, lebo je to presne akoby som citala o sebe.. az neuveritelne, ze je este niekto kto ma presne take iste problemy ako ja. (a este aj miery..neuveritelne) kazdopadne, viem, ze vo svete existuju este vacsie trapenia a problemy a ze niekedy si poviem, ze som vobec rada, ze som zdrava. Pred nedavnom som bola na preventivnej prehliadke, kde som mala vysledky ako zo vzorovej knizky. keby tam nebolo, ze mam 30kil nadvahy, tak by clovek ani neveril, ze to moze byt pravda.
uz som sa aj snazila zmierit s tym, ze nikdy nebudem chuda..ale potom som si povedlaa, preco? chcem sa pekne obliekat a nechcem stale so sebou vlačiť tych 30kil lebo je to veru velmi neprijemne a mne osobne na obtiaz. No a tak sa drzim pekne..cele do obedie, vsetko je OK a dokonca si rano aj zacvicim... no a potom pride akysi zlom -naobedujem sa.. a o hodinku mi pride- nieco by som si dala.. a tak si dam len kusok niecoho zdraveho..ale telo akoby si ziadalo este nieco a tak do hodiny pojem aj nezdrave veci- za obet padnu piskoty, hrozienka..aj ked nie velke porcie ale aj tak.. potom som syta- dlhsie ako 4hodiny (co je zle, lebo som pojedla vela) a uz prichadzaju vycitky a do vecera zas nic nejem (ked sa podari.. a ak nie, tak jem aj o siedmej) a to je take chudnutie- nechudnutie.. viac skody ako uzitku.. minule leto som dokazala dat nejake kilecka dole a bolo mi fajn a preto mam aj teraz v plane dat v prvom radde takych 10kil dole nech mam 66-67 kil a potom uz nech to ide aj kilo mesacne, len nech to ide dole.. niekedy sa az naozaj nechapem ako mi jedlo moze byt prednejsie pred normalnym zivotom.. ved co moze byt krajsi pocit, ako ked idete von - pekne nahodena a z vas to priam vyzeruje- dobry pocit.. a takto som len doma, vyhybam sa roznym spolocenskym akciam- lebo si poviem "ked schudnem" a v tom robim najvaciu chybu..
teraz sa mi celkom dobre o tom hovorim..vypila som vela matoveho caju a nie som hladna..ale keby som bola, tak myslienky by mi bludili len po tom, co by som si tak dala. a som z toho dost nestastna...nechcem si robit z jedla prioritu..
no a ak vam to pomoze, dnes som nasla zaujimavy link, po ktorom som si povedlaa, ze nechcem v starsom veku byt pravidelnym navstevnikom nemocnice a roznych doktoroch na vysetreniach a ked, tak to uz spravim len kvoli tomu..
www.akv.sk
len upozornujem, tie obrazky su dost brutalne. no neostava mi nic ine len verit sebe.. ze sa mi to podari.. aj ked neviem, ci bude stacit, ked budem jest pravidelne, menej, a vylucim sladke mastne a vyprazane a zaradim pohyb.. lebo obavam sa toho, ze budem musiet jest stale menej a nebudem chudnut..
tak ale kazdopadne Vam drzim palce, aby ste to dokazala.. ked uz kvoli nicomu inemu, tak kvoli svojmu zdraviu:) vela stastia!
Teoriu o chudnuti ovladam uplne dokonale. Doslova by som o chudnuti mohla prednasat hodiny a hodiny..... Zial, chyba mi pevna vôla.... hanbim sa.
mas uplne zlu zivotospravu.zaklad su ranajky..potom nieco na desiatu,normalne obed olovrant a vecera do tej 18tej.tam skus niejake ovocie,alebo zeleninu.nic tazke.ak ta prepadne pocit hladu tak si nastruhaj mrkvu,alebo nieco ine.clovek ma jest 5x denne.tvoje telo si robi zasoby lebo do vecera je vyhladovane.tak sa necuduj ze priberas!