chcela by som ho vyskusat, tak chcem vediet, ci ste s nim spokojne a ci to moc nepodrazdi pokozu, dakujem:)
ako ste spokojne s depilacnym kremom Veet?
jediny weet ktory aj funguje je taky sa mi zda ze fialovy za 4 eura s aloe vera...jediny ktory ucinkuje fakt vsade
tiez som skusala strasny smrad a ucinok ziadny aj ma z toho stipali nohy
Je to sajrajt, v ktorom je strašne veľa chémie. To, že sa vám nevytvorí okamžite reakcia na pokožke, neznamená, že chémia v ňom obsiahnutá nepreniká cez pokožku do vášho tela. Žiletka a strojček, jednoznačne.
nie, smrdi a bohvieako nie je ucinny, kupila som si epilatok elektricky a nedam dopustit......a bikiny si holim...
mne sa nezdal nejak extra smradlavy, ale na moje chlpy tiez nejak nefungoval.. ale vzdy bol lepsi ako opilca.. a mala som ten 5-minutovy, 3-minutovy asi bude silnejsi.. ale na druhej strane.. mala som ho dlhsie na nohach.. tak neviem.. :) dam mu asi este sancu.. ale momentalne u mna vedu ziletky :)
Ja musím povedať,že som s Veetom nadmieru spokojná.Používam ten Veet do sprchy s hubkou a vyhovuje mi.Nemám po ňom žiadne červené vyrážky,ani podráždenú pokožku.Ale každý sme iný a takisto aj naša koža, každá znesie niečo iné.
kup si radsej epilator
podla mna veet strasne smrdi a skoro vobec mi nefungoval, strasny humus podla mna :) reklama pekne vyzera ale ked otvoris tubu tak hrozny smrad.. brr
Skončila som z neho na pohotovosti a na ATB. Takže pozor aby sa nedostal do drobných raniek.