Potrebujem poradit.Rozhodujem sa medzi : Avene Couvrance tekutý krycí make-up a La Roche Posay TOLERIANE FLUID.Ktory je lepší a dlhšie vydrží??Mate niekto skusenost s tymito make upmi? Plet,mam skoro bezproblemovu,sem tam sa objavy pupiak,ale mam popraskane žilky na tvary.Zatial používam loreal infallible a max factor lasting performance no už chcem zmenu...a ešte používam Affinitone od Maybelline,je dobry,pekne zjednoti plet ale neni odolny voči dotyku.Dík za príspevky
Avene Couvrance tekutý krycí make-up alebo La Roche Posay Toleriane
Skus radsej od ASTOR- 24 hodinovy
Ahojte,
dnes rano som skusala prvy krat makeup od Laroche Toleriane, nasvetlejsi odtien 10 no bola som zhrozena z toho odtiena, zdal sa mi do zlta...tak som sa rychlo odlicila a pouzila doterajsi Dermacol 24h... mozno som len spanikarila musim ho odkusat na dennom svetle ci sa fakt prisposobi ako sa na nom pise. a tiez ked ho tolko ludi chvali, tak nechapem ze to u mna takto dopadlo :D
ahojky kate, ja som mala prednedavnom s pletou dost problem-akne ktore som nikdy predtym nemala, podla mna som chytila alergiu na nejaky pripravok. Liecila som sa z toho pripravkami DUCRAY /keracnyl cistiaci gel a keracnyl plet. krem s poly hydroxy kyselinami/ - ktore fakt pomahaju, teraz mam opat plet ako babatko !! a teda potrebovala som si kupit nejaky make up, aby nedrazdil - teda LRP toleriane - vyborny, a teraz som si po dvoch mesiacoch este dokupila avene tekuty Couvrance - vyborny opat / tieto dve znacky su naozaj kvalitne /. U avene na krabicke pisu, ze dlhsie vydrzi.
Určite odporúčam La Roche Posay TOLERIANE je úžasný, dlho vydrží a nerobí fľaky :-))
Avene Couvrance je make up silny, prekryje vsetko, je tazky, urcite neodporucam na leto, ale inak velmi uciny. Skor La Roche-Posay, skusenost mam len s UNIFIANCE a u mna uplna spokojnost.
ahoj reagujem na tvoj prispevok, rozhodne doporucujem la roche posay ja ho pouzivam a je velmi dobryyyy.....a tiez pouzivam loreal infalible a tak to miesam dohromady, z kazdeho trosku, popraskane zilky mam trosku na nose ale je uplne super a uz ho mam asi skoro rok a to sa make upujem kazdy den.....je vazne super vrelo doporucujemmm.....:)))))