Dobrý deň, potrebujem poradiť alebo vysvetliť prečo mávam občas biely moč zo začiatku močenia, alebo počas močenia sa mi zmení na biely, po masturbácii ho ale nemám biely, za rady alebo vysvetlenia, vopred ďakujem.
Biely moc
Mám rovnaky problém akurat teraz som mal priesvitny moč prví krát vživote niečo take... Vminulosti som bol podchladeny na silvestra kvoli alkoholu som zaspal v snehu mal som štastie že ma našli naslesky boli silny zapal močovych ciest a zapal obličiek a teraz naspäť ktomu prisvitnemu moču asi tyždeň citim taky slabší tlak na obličky či to nebude niečo z obličkami :(
hm...no to je naozaj zaujímavé,ešte som to nepočula..nechcem sa chalanom do toho miešať ale rozhodne naber odvahu a choď k lekárovi..možno to nebude nič vážne len to netreba odkladať na neskôr...neboj sa a choď..
Ja som mal tiez ten sami pripad .Bol som u urologa a zistili mi ze ten bieli moč sú AMORFNé soli .
podivaj sa rano ked vstanes nic nepi ziadne tekutiny az do vecera a potom sa bez vistat
dobre, pôjdem už teraz sa bojím, ale chcem sa ešte spýtať môže mať niečo spoločné zápal obličiek s nemerným predejakulátom (mávam ho pomerne dosť, keď som s priateľkou dokonca sa mi stalo, že som aj nejakú bielu mäkkú hrudku vycikal potom čo som bol s ňou)
Nemoze, zdroje su oddelene nepriepustnou prepazkou. Je to v oblickach, chod na vysetrenie.
nemôže ísť iba o spermie v močovej rúre?