Hormony sa zblaznili po styku pocas ovulacie

Príspevok v téme: Hormony sa zblaznili po styku pocas ovulacie
zblaznenehor

Stala sa mi taka divna vec. Po vysadeni HAK, to bol moj treti cyklus, pocas ktoreho sme mali styk pocas ovulacie. Dva cykly sli hned za sebou april, maj, a ten predosli bol az v januari. Od zacatia brania vitaminov, sa zdalo, ze sa zacal upravovat.

Ovulacie som mala pocas tychto cyklov tak na 16 den. Menzes som potom dostala o 3 tyzdne po ovulaciach. Priznaky som mala, ako napriklad taky bielok lepkavy, silnejsia bolest v pravom vajecniku, steklenie maternice a vacsia chut na sex.

Po styku pocas ovulacie, asi tak 5 dni na to som zacala mat take divne pocity v maternici. Take nutkanie na malu potrebu az steklenie, alebo pocit nachladnutia. Trvalo to jeden den, mozno nejakych 12 hodin.

O 3 tyzdne na to som si robila test, ktory vysiel negativny. Aj dalsie neskor vysli negativne, takze tehotna nie som, hoci mi menzes uz meska dva tyzdne. Cize mam uz 5 tyzdnov od ovulacie.

Pocas tohto obdobia cakania som mala rozne bolesti v podbrusku. Niektore boli mierne, ale minuly vikend to bol pocit ako uz by mal prist menzes, ale jedine co vyslo bolo nieco ruzovo hnede. Tento vytok vysiel tak tych 5 tyzdnov od ovulacie, takze to nemoze byt implantacia.

Potom som mala lepkavejsi vytok (nie ovulacny bielok) asi jeden den a na dalsi den taky vodnaty bez pachu.

Cervix bol dost nizko a otvoreny. O par dni na to zmenil poziciu, vratil sa hore mierne otvoreny a zmaknuty trochu viac.

Potom uz nic,co sa tyka vytokov alebo menzesu, dokonca aj bolesti sa zmenili na pichavejsie, ze akoby sa mi maternica natriasala pri behani.

Dnes nemam ziadne pocity.

Po dalsie, skusila som ovulacne testy pocas dna a vsetky 3 vysli pozitivne. Testovacia ciarka silnejsia ako ta kontrolna, cize sa zda, ze mam viac LH hormonu.

Tak by som poprosila o nazor, co sa vlastne asi stalo.

zblaznenehor

Ale prd, psychosomaticke. Nevedela som to inak nazvat, ako steklenie. Mozes to kludne nazvat palenie, pichanie, tlacenie...

Na tehotenstvo sa nesnazim sustredit, ja chcem menzes.

Peter, bola by som rada, keby si mal pravdu, ale nemas, lebo to by som musela byt uz v druhom mesiaci, v nejakom 7 tyzdni a to by sa uz ukazalo, ze som v tom. Podla mna je to hormonalna porucha, len neviem, preco sa udiala.

Peter Jakub

Pichanie v maternici a vynechaný menzes sú príznaky tehotenstva. Gratulovať si môžeš až o pár týždňov, keď sa plod udrží. Tehotenské testy nemusia prvé týždne fungovať. Ber to ako námet, nepoznám tvoj zdravotý stav.

lioness_01

všetky tie tvoje pocity o šteklení maternice a pod. sú s vysokou pravdepodobnosťou iba psychosomatické... nepočula som, že by niekoho "šteklila" maternica...
nesústreď sa toľko na tehotenstvo, ono to potom príde ľahšie...