Aku zubnu pastu preferujete a preco? Poculi ste uz o tom, ze ustna voda je vlastne zbytocnost, vdaka?
Zubna pasta
Ahoj millli, mne veľmi vyhovuje zubná pasta Aloe fresh sensitive,je zaujímavá svojím zložením a mne poskytuje pocit komfortu,je jemná a šetrná k ďasnám .Vonia prírodou. Ústnu vodu nepoužívam.Po jedle som zvyknutá zjesť jablko,alebo orechy,alebo syr.Používam makkú zubnú kefku Parodontax,i keď nemám paradentózu.Ale nielen zubná kefka a zubná pasta,ale i výživa a spôsob života vplývajú na naše zuby-myslím si. zdravím
Skusala som aj ten Listerine, ale akurat ma strasne stipal v ustach, ale neviem, ci nejako pomohol. Zato voda Colgate vyborne odstrani zvysky, samozrejme, po vycisteni kefkou, medzizubnou kefkou a nitou ich pekne vyplachne a aj povlak.
Neskusala som este Elmex ani Curaprox. Myslim zubne pasty.
U mna su skvele tieto znacky. Zubna kefka Curaprox a medzizubne kefky PearlaMed.
Na bielenie zubov Signal modry, ktory obsahuje krystaliky, ale neviem presny nazov.
Mala som raz zapal dasien a pomohol mi Lacalut.
Teraz pouzivam Sensodyne a Sensodyne Pronamel, celkom dobre paty.
Z ustnych vod sa mi zda najlepsia Colgate.
elmex
ked som zacala mat citlive zuby, elmex uplne pomohol.
mam aj nejaku ustnu vodu odporucenu zubarkou ale pouzivala som ju asi len zo trikrat ked som mala problemy.
noo tak to mas dobre, Elmex je celkom dobry...len neviem co tu pises o listerine, tiez som kedysi veril takym reklamam ako ze bomba v boji proti bakteriam, kym nezacal studovat stomatologiu
premna zamna...si rob co chces, len som ti chcel poradit aby si si zuby neumyval ryzakom a 72% palenkou a pastou ktora robi penu a stipe ze ledva zavries usta...a ak veris reklamam tak sa potom necuduj ze v 50 prides o zuby na nasledky paradentozy