DIANE 35-cena a skúsenosti

DzanaFX

M 25 ešte...keď mám 7dňovú pauzu, tak zas beriem tbl na 7mi alebo na 8mi deň? Teda, ak som dobrala v nedeľu, začnem brať v nedeľu, alebo v pondelok?

DzanaFX

Ak doberiem prvých 21 tbl, mala by som počas 7dní dostať menštruáciu...Vôbec sa na to však necítim, prešli len tri dni zatiaľ...:-) Po koľkých dňoch v tej 7dňovej pauze ste ju dostali? Viem, u každého je to iné, chcem to vedieť len informatívne a stalo sa niektorej, že ju nedostala?

jankaaaaaaaaa

vies toto nieje liecba, ono to iba zastavi prejavy, teda padanie vlasov,a le len pocas doby pokial budes tuto hak uzivat, ako som napisala, po vysadeni sa to este zhorsi. hak nieje liek, je to len "zastera" na prejavy niektorych chorob.. ale hej lekarka vie co robi

paradajka119

jankaaaa

ja ju uzivam este v ramci liecby, padanie vlasov mi nezastavilo uplne, ale z 80% ano. doktorka snad vie lepsie, ci ju uzivat mozem alebo nie. povedala ze po zhodnoteni vysledkov z vysetreni rozhodne o jej dalsom uzivani, neuzivani, resp. zmene.

jankaaaaaaaaa

je jedno ci je vsetko v poriadku teraz, ale tato hak obsahuje ylozku ktora nadmerne zatazuje telo a je urcena IBA pre zeny s tazkym akne alebo s nadmernym ochlpenim. po vymiznuti tychto priznakov sa hak musi zmenit alebo uplne vysadit
po vysadeni sa vsetko zhorsi, ci uz plet, alebo padanie vlasov