Myslite si, ze niekto z vas nasiel alebo ma zmysel svojho zivota? Alebo suhlasite s tvrdenim, ze zmysel zivota hlada clovek cely zivot?
zmysel zivota
No, ja mam zmysel zivota do roztahany do viacerych stran(nechcem rozpisovat, proste je toho dost). No moja hlavna cesta pre zmysel zivota je: "Byt ako Vin Diesel...!"
Tento chlapík ma plno ludi ktory chcu byt ako on, co je samozrejme vporiadku. Mne je blizky preto, lebo sa mu podobam v HROZNE vela veciach. Skoro vo vsetkom.
ja vidím zmyslel života v marihuane
čo je zmysel života,no všetko čo si budeš priať,ked budeš mať komu svoju lásku dať,ruku čo ťa v žiali pohladí,priatela čo ťa v núdzi nezradí,to si myslím že je to pravé!!!
celý život nie je len o tom že budem stále zalubený, dobré a zlé obdobia sa striedajú a preto ak budete prežívať to pekné, vážte si to. Neverím že niekto sa má stále len zle.
Ani ja neviem načo vlastne žijem.Nemam toho koho naozaj milujem a je mi smutno.
ivette:super jasna strucna odpoved:)) mas moje uznanie..:)
nemam zmysel zivota, nemam babu, nemam kamosov, nemam nic......!!!
Nikuska, ja studujem v Bratislave na UK, ked som mala prijimacky, tak sa nas hlasilo asi 650 a zobrali nas 60. Prijimacky boli z matiky(hlavne kombinatorika a pravdepodobnost), z biologie,vseobecneho prehladu, psychologie a este nam robili psychologicke testy. Neviem ako je to teraz,mam pocit, ze sa pridali este prijimacky z cudzieho jazyka.
Ja som sa intenzivne ucila na prijimacky asi 3 mesiace, behala som po psychologoch, aby mi davali testy, aby som v tom bola zrucna a hlavne verila som si. Inu moznost ako studovat tu som si nepripustala. Vidis, pomohlo to. Skola inak ponuka aj pripravne kurzy, ktore vraj dost pomozu a pripravia. Ja som na ne nechodila, lebo som nemala peniazky.Ked budes este na nieco zvedava, tak pokojne napis, rada ti odpoviem dendula6@azet.sk
Dee a aňa-vy ste ma tu tak zaujali svojimi nazormy a hlavne tym,ze studujete alebo ste dostudovali sychologiu.Mozno to nebude prave k teme,ale mozem sa spytat,ci bolo velmi tazke dostat sa na psychologiu?Viete ja o tom snivam strasne dlho a velmi sa bojim,ze sa na tu skolu nedostanem.Mozte mi o tom nieco viac povedat.Ak sa vam bude cjciet nejak rozpisovat a nechcete to tu rozoberat,tak NikitaS@zoznam.sk ma najdete.Vopred dakujem...