Myslite si, ze niekto z vas nasiel alebo ma zmysel svojho zivota? Alebo suhlasite s tvrdenim, ze zmysel zivota hlada clovek cely zivot?
zmysel zivota
podla mna je to rozne...pre niekoho moze byt zmysel zivota rodina,praca,laskaa tak dalej...a zase niekto druhy si mysli ze svoj zmysel zivota este nenasiel a hlada ho...lebo este nevie co je to...a niekto si mysli ze uz nema svoj zmysel zivota..cize zmysel zit...a ukonci to najhorsim sposobom...mam kamaratky co maju velmi tazky zivot ale nasli ten zmysel toho zivota aj tak...a aj ja mam svoj zmysel zivota...prv som si myslela ze to je laska ale ked som sa viac krat sklamala tak som si uvedomila ze su to moji rodicia sestra a tak moja rodina...:)
Nas zivot nie je nahodny. Ma presny ucel a zjednodusene povedane je to presne: "Zazit sameho seba".
Je to na dlhsiu diskusiu ale pre presne pochopenie sa treba presunut do doby ked neexistoval vesmir. Vtedy bola len hmota ktora sa nazyva absolutno (dokonala forma ktora je vsetkym a zaroven nicim).
Ta dokonala forma vedela, ze je dokonala ale bola to len domnienka. Preto ta tvoriva sila vytvorila vesmir (ako uceleny dravy system, ten moment bol velky tresk) a oddelenim casti zo seba vytvorila aj nas.
Vznikol tak referencny bod pre ziskavanie skusenosti v dualistickom systeme (dobro zlo, male, velke...) cez ktory nas tato sila pozoruje (niekto ju vola aj boh).
Takze prostrednictvom nas skuma sameho seba. To je zmysel pozemskeho zivota: "zazit sameho seba". Dava to logiku ale chce to prekusat dost zlozitu literaturu o podobnzych veciach. Viera pritom nehra ulohu, skor ukazuje, ze to co pise cirkev nie je tak uplne pravda.
Nematerialny zivot pokracuje dalej a ten je v zdokonalovani seba sameho pre navrat k zdroju (tej tvorivej sile).
Takto nejak to funguje... staci? :-D
asi ano hladame ho cely zivot srtava saze raz si hire raz doleje to o urceni a najdeni hodnit zivota ktore su pre jednotliveho cloveka dolezite
a sebaspoznavani seba sameho...snaha byt stale lepsin clovekom
na tento mail my prosim pošlite fotky DAKUJEM
DJ HiDe
Mne vzdycky pomaha prezit jedna myslienka: A tou je ze: "Viny sa dokazal borit cez vsetky prekazky, nemal to lahke, a preto aj ja musim vydrzat...!"...
Frtsnfkjsfkj - (či ako sa voláš) :D
Nie, vek to teda nie. Mám 17 rokov...
frnda, no, ked ti mam pravdu povedat, ja som dobre obdobie zivota este ani nezazil, a ani ho blizku dobu neocakavam....
zmieril som sa s tym, ze mam nadeleny kruty zivot, a to uz bohuzial nezmenim...
Zmysel zivota nemam, a ked sa nad tym tak zamyslam, ani nechapem, naco a pre koho zijem...
vzdy ma vsak pomahana vpred nieco, co mi pomaha prezit kazdy jeden den...
tou vecou je tuzba nieco dosiahnut, ktora ma podvedome taha zit dalej....
keby niet tej tuzby, uz som teraz na titulke noveho casu :)
vin diesel >> a hlavne v com ste najpodobnejsi ? tvoj vek ?:-)