Bol niekto z vás na plastike nosa ?? mám velky nos nie lne to mäkké ale aj kosti , tak by som chcela ísť na plastiku nosa..chcela by som o tom vedeieť všetko : kolko to stojí, ci sa to robí len v spánku,ci to bolí,v kolkych rokoch možem ísť atd .. vsetko co viete DAKUJEM a aky je ten najlepsí lekar :)
Plastika nosa
Teda už nevracia krv :-) zle som to napísala, to iba vtedy po operácii.
Ja som bola v 21 rokoch. Takže asi pred 6 rokmi, teraz mam 27. V BA v ULK u mudr. Gubu. Vtedy ma to vyšlo na nejakych 25 000 teraz je to už možno o trošku viacej, neviem. A bola som v lokalke. Nebolo to moc prijemne ale dalo sa to vydržať, myslela som stala nato, že budem mať potom pekný nos, tak som to musela vydržať. Kamaratka bola napr v CA ale u niekoho ineho a ona vraca krv po operácii čo jej stekala do žaludla počas operácie.
*jasné nie jane :)
dada141: jane ze si pomohla dakujem .. a ty si v kollkych rokoch sla na plastiku ? a kolko si platila ? :) a v akom meste si bola .. DAKUJEM velmi pekne :)
Oprava: novym nosom, nie ônovým :-)
Na operáciu môžeš isť až od 18 rokov, keď je ukončeny vyvin tvarovych kosti. Skôr ťa asi nikto nebude operovať. A robí sa to a v celkovej anesteze alebo v lokalnej. Niektorý robia iba v lokálnej niektorý iba v CA a niektorý ti daju na vyber. Pri oboch možnostiach je nejaka nevyhoda. Pri CA je to nebezpečnejšie, ale zato pohodlnejšie, lebo sa zobudiš už s ônovym" nosom. A je tam riziko tej narkozy a aj to že ti bude asi po nej zle. A v lokalke zase budeš sice možno omanena trošku injekciou ale budeš vnimať tlaky čo ti budu v nose robiť, ale nie bolesť. A po operácii to vôbec neboli. Budeš mať polepeny nos ale bolesť žiadna, neviem prečo ale je to ževraj jedine miesto, ten nos kde to po operácii neboli. Mna to vôbec nebolelo ani na druhý deň, ani na tretí... :-) Tak snaď som pomohla tu je ešte stranka kde sa bavia o operáciach nosa.
www.google.sk