Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika nosa

Príspevok v téme: Plastika nosa
malalarva

Bol niekto z vás na plastike nosa ?? mám velky nos nie lne to mäkké ale aj kosti , tak by som chcela ísť na plastiku nosa..chcela by som o tom vedeieť všetko : kolko to stojí, ci sa to robí len v spánku,ci to bolí,v kolkych rokoch možem ísť atd .. vsetko co viete DAKUJEM a aky je ten najlepsí lekar :)

Lucia2

Peter25 poslal by si aj mne prosim foto? Tiež by som možno chcela isť k nemu na operáciu len ešte neviem, zhaňam info :-) ďakujem
lucia.s@azet.sk

Simona525

Áno chirurg ti dá zoznam ktoré vyšetrenia krvi ti ma tvoja obvodná spraviť. Ja som mala CA tak som interne potrebovala, ale pri lokalke myslím že sa interne nemusí robiť, neviem to presne. Možno na niektorých klinikach chcu aj pri lokálke interne vyš. A aj keby áno tak je to nič, iba EKG a internistka ti napíše spravu pre chirurga a opíše tam výsledky krvi, odmeria tlak a hotovo.

Simona525

Ak budeš v CA tak musiš mať aj interne vyš. Ja som si ho davala robiť u mojej internistky, lebo na klinike to nemali nato ten pristroj. Musíš sa opýtať ich. A ta dlaha by sa nemala davať dolu :-). Ja som si ju musela na chvilku dať ďolu lebo ma hrozne štipala a svrbela tvar pod ňou. Umyla som sa a dala som si ju naspäť. Dr o tom radšej nevie :-)

achach

rada by som vedieť, či sa dlaha smie počas tých dvoch týždňov dávať dolu, alebo ju musím mať stále na nose?
je pred operáciou potrebné interné vyšetrenie? nemôžu mi ho urobiť aj priamo na klinike?

Simona525

Smutná tak to je ozaj smutne. Ja mám zase dobru skúsenosť, tiež som mala nos aj nakrivo aj s hrboľom... mam ho krásny a na žiadnu reoperáciu som nemusela. No je pravda, že môj chirurg si dal zaležať, aj mi sam navrhol vyrovnanie nosa, povedal, že po operácii by mi to vybočenie bolo viacej vidno, čo bol asi aj tvoj prípad. Jednoducho mi ho spravil ako ma byť hneď na prvý krát. A povedal, že ak by som mala hocijaký problém alebo sa mi niečo nepáčilo alebo mala nejaké otázky môžem sa na neho kedykoľvek obrátiť. Tak to je super, že s nim môžem rátať aj v budúcnosti (ak by niečo).
snáď sa nebude správať ku mne ako ten tvoj k tebe, ale určite nie lebo kamarátka bola u neho na malej korekcii a bol veľmi ochotný aj ju vypočuť aj pekne opraviť a nebol urazený, arogantný... Píšem o dr. Kováčovi z BB. Ty si u koho bola ak sa môžem opýtať? Lebo to znie naozaj neuveriteľne že sa to toto všetko stalo a to len kvôli neochote chirurga v komunikácii... Ale hej su aj taký čo si vravia odborníci a potom su urazený ak náhodou niekto príde na nejakú opravu. A pritom je to normálne lebo na nose sa môže hocičo vytvoriť po čase...čo treba potom skorigovať. A nebuď smutná verím tomu že po ďalšej operácii budeš aj ty spokojná a začneš nový život.

mumu

od 18 r. mojej sestre operovali pred rokom nos v celkovej narkóze mala operované mäkké časti aj kosti. Mala na nose takú dlahu prelepenú náplasťou a tamponádu asi prvé 3 dni v nose, dýchala ústami, po operávii necítila moc bolesť. Cena 30.000Sk, 1.000 eur. Mala aj opuch aj trochu monokel pod okom ale to rýchlo mizlo.Bola v Nitre ale to už robia skoro všade.