Z pohľadu muža

Príspevok v téme: Z pohľadu muža
izabelka

Chcem sa spýtať mužskej časti tunajšieho osadenstva na ich názor.
Chodíme s priateľom asi 2 mesiace, ešte sme spolu nemali pohlavný styk. Mne sa to zdá ešte zavčasu a on to rešpektuje. Predtým než sme sa zoznámili, bola som asi pol roka sama a on tiež tak nejako podobne.
Máme obaja tesne pred tridsiatkou. Obaja sme normálny zdraví ľudia, ale čo sa týka sexuálnej stránky nerada by som niečo unáhlila. On samozrejme pri každej príležitosti skúša, či už nie je "ten správny čas" :-), a ja si veľmi vážim, že to zakaždým rešpektuje.
Chcem sa preto spýtať mužov, ako oni vnímajú takúto situáciu. Je to až taká tragédia , byť vyše pol roka bez sexu?
Lebo mne sa zdá, že na neho je to už dlho :-), aj keď teda na mňa nenalieha, ale pripadá mi to, akoby už ani nad ničím iným nepremýšľal.
Aj ja mám často "slabé" chvíľky :-), ale dokážem sa "ovládať". Viem, že u mužov je to iné, ale zase nie nemožné, či?

janekMY33

no ja ma po triciatke a keby som mal taku zenu ako ty tak uz by mi vrtalo v hlave preco nie a pravdepodobne bych to ukoncil

niekto

muzi maju byt ty co to skusaju vobec to neznamena ze mysli iba na to jedno alebo ze chce od teba len to jedno chce ta bud rada :P

Azzaro

Ak ti to nevadí že si na sex nájde nejakú inú priateľku(intímnu), tak vo vašom vzťahu problém nevydime. :-)
..lebo ako "tibike811 o 9:43" poznamenal "čo nenájde doma v komore, určite nájde na trhu". :-)

25

Iza,obaja mate pred triciatkou,na co sa to do pekla hrate?on ma chut,ty mas chut tak mi vysvetli aky druch moralky chcete vyriesit?jasne respektujem kazdeho volu a nazor.dva mesiace je dost dlho.nuz ak ta to trapy tak bud si to uzite alebo ak chces este cakat''aspon rok''tak sa snaz aby ste sa nedostali k moznostiam.to ho bude len drazdit a to nema vyznam.ja by som na to isel skor.aj ked je pravda ze treba tomu dat cas.dva mesiace sa mi zda vela.

regyna

Nie som síce muž :-), ale myslím si,že dva mesiace nie je nejaká tragicky dlhá doba.
Nemá zmysel, aby si sa do niečoho nútila. Ak je rozumný, tak pochopí....

AdamKrt

Mne sa to nezda vobec divne. Kludne aj rok mozete cakat. Ci do svadby...

Je to nieco, co musia chciet obaja. A ak hlada niekto vazny vztah, tak chce s druhym clovekom DLHODOBO dobre vychadzat. ked sa do toho zapletie sex, tak sa clovek do toho viac zaangazuje a uz nerozmysla trochu mozno o vztahu trochu inak. Hovori sa, ze sex utuzuje vztah. Ale myslim, ze moze ciastocne aj deformovat nazor na toho druheho. Preto niekedy moze byt lepsie nechat dlhsie si cistu mysel a rozhodovat sa s jasnou hlavou. Za ten cas, co to nerobite sa moze totiz ukazat povaha toho cloveka a ci si aj inak sedite, ci nie. Pretoze naco je niekomu, ak hlada kvalitny dlhodoby vztah, vystriedat X sexualnych partnerov a riskovat pri tom vselico ?

Sex-milovanie, by mala byt uz len ceresnicka vo vztahu.

Mozno sa to bude zdat dnes staromodne, ale ja mam takyto nazor a tiez poznam kamarata, co sa spraval podobne, az nasiel manzelku :)