Ako zareagovať na jeho bývalú?

Príspevok v téme: Ako zareagovať na jeho bývalú?
Lucia_24

Mám pocit, že priateľova bývalá sa snaží nadväzovať vzťah s ním. Zachovala sa však k nemu a ich vzťahu pre mňa nepochopiteľne drsne. Rozišli sa a pre priateľa je mŕtva. Ked ju stretne na ulici, ako by bola cudzia. Neobávam sa preto toho, že by spolu nadviazali kontakt, priateľovi maximálne verím a viem, že nie je ochotný tváriť sa, že sa nič nestalo a "skamarátiť" sa s ňou. Priateľ mi ale vraví o tom, ako sa snažila votrieť sa do jeho pozornosti a dosť ho to nahnevalo. A ja len tak počúvam, čo sa stalo. Jeho bývalú poznám a ide o to, že ak sa naňho nakontaktuje ešte budem mať sto chutí ísť za ňou a upozorniť ju nech prestane. Nechcela som sa miešať do toho, čo bolo medzi nimi, napriek tomu, že mi priateľ o všetkom povedal. Ale nerada sa len tak prizerám a som ochotná brániť svojho priateľa a náš vzťah. Čo si myslíte, nepokazím tým niečo?

rozumiem ti

prepac, ale nezda sa mi, ze svojmu priatelovi tak velmi veris ako tvrdis. v tom pripade by si nemala potrebu riesit " jeho " zalezitosti zanho. nechaj to na nom, toto je vec, s ktorou sa musi vysporiadat sam. chapem tvoj neklud aj neistotu. ale uvazuj. v pripade, ze zasiahnes.. narobis mozno viac skody ako uzitku.. vid co napisal lost.
ak je to dospely chlap, musi si vediet poradit aj s tymto. v opacnom pripade budes za sebou cely zivot tahat privesok, ktory ta skor ci neskor zacne dusit. a neviem, ci sa ti to neprestane pacit.

lost

Teda netusim, ale ked som to uz precital, mozno: (ak pojdes za nou)
1. bud ju skrotis, alebo horsie:
2. prilozis na ohen (ktory by shasol sam od eba pocase)
A ak nepojdes za nou, bude sa snazit viac a viac

Ak ju priatel ignoruje, mozno to vzda, a mozno ju ignoracia vyprovokuje.

Tolko "teoria", co ma napadlo :-O
Ale.. teraz nedavam zmysel. :/