Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nenormalne prejedanie

Príspevok v téme: nenormalne prejedanie
anyyyy

ahojtéé... v poslednom case sa nenormalne prejedáám:(( ... vzdy mam chut na sladkéé alebo nieco nezdravéé... uz je to tak asi 2 tyzdne... nemozem sa premoct..zjem napriklad 2 chleby k tomu aj 5 horaliek... nechapem sa... neexistuje nieco co by mi nejak zastavilo chut do jedla?:( prosim..som z toho uz choráá

miseli

Ahoj anyyyy, ja taketo stavy velmi dobre poznam. Rozhodla som sa to zastavit, kupila som si Appetite STOP. Uz nejaky cas ho uzivam.A skonsolidovala som sa...

lost

Well, ktore su tie kvalitne?
Myslis tie 70%+ cocoa, alebo nejake znackove svajciarske?

Ta Milka asi nebude velmi kvalitna :D

Well

anyyy- Mne sa nezda,ze je to ,,nenormalne"prejedanie:)Ale radsej si kup kvalitnu cokoladu:)Je totiz dokazane,ze je zdrava a posobi pozitivne na organizmus.

lost

ja som to aj skusal s ovocnou stavou, nakoniec som jej vypil 2-3litre naraz a uz mi z toho bolo zle :D

ono je to aj teoreticky tazke, pretoze nie je zdrave sa najest "do plna" tym padom clovek je ako keby "stale trosicku hladny" a "toto sa mi este zmesti do brucha"... a tak shiane po malej sladkosti :D

celkom rad by som tiez pocul nejaky recept na to :)
skor ci neskor prestat bude treba, jednoznacne, bud pride kriza a nebudu sladkosti, alebo zaklope pankreac alebo cokolvek ine :D
a to uz bude poriadne neskoro :(

lost

Ach neee, dnes som mal 300gramovu milku + asi 1 banany v cokolade (velke) a 1 kokos... a to som sa krotil :D

Jedine co ako tak pomaha je striktny zakaz sladkeho v celom dome :D
- alebo si namiesto toho urobim rohlik, alebo cokolvek..

Aby som nechodil do spajze.. ja neviem, asi len sila vole, len treba na to motivaciu..

alebo to nahradit ovocim - asi menej destruktivne pre telo.. popripade byt dostatocne zaneprazdneny aby som nemal cas mysliet ani na sladke..

podla mna je to dost blbe, pretoze telo tie sladke ani nechce, ale oci ano.. cele tie lacne sladkosti su dost svinstvo predpokladam :/

alebo si stanovit ciel ze.. 7 dni ani gram sladkeho (tych smejdov z obchodu) a potom sa nejak niecim odmenit :D

OO12OO

Ahoj,
ja mám taký istý problém. Ovládne ma neznesiteľná chuť na sladké a neviem sa ovládať. Vždy si poviem začnem od zajtra, ale nejde to :). Dnes som si dokonca verila, že to dokážem a opäť nič. Ráno vstanem so silou v tele, naraňajkujem sa, v škole to ešte zvládam, ale akonáhle ma prepadne nuda, sedím za PC, alebo len tak prídem domov je to tu zas. Snažím sa a nejde to. Myslela som si, že budem nahrádzať sladké ovocím, ale nefunguje ani to.
Ja si myslím, že chyba je vtom, že v jem málo bielkovín. Možno aj ty máš takýto problém. Nenajem sa dosýta iných vecí, preto potom tie stavy...Ale zaujímalo by ma čo jesť, aby som tieto stavy aspoň zmiernila.

zuzic

.. moja kamoska toto robi aby pribrala...stale sa preziera tym naj co moze byt a nikdy nepribere ani gram:D chuda:)

...

ja robim to iste,najme ak som chora,alebo sa nudim...napriklad teraz jem uz 3 cokoladu a pred tym som zjedla 3 hot-dogy =D..a vobec nechapem ze moja vaha nie je velmi velka =D

zuzic

som to robila tiez kedysi...pomohli mi tie hovadinky ze ked som hladna na sladke tak si umyjem zuby, dam zuvacky a take...potom som uz nemala tak nenormalne chut a stacilo mi zamestnat sa niecim inym...ale to si uz asi skusala...