Ahojte, chcem už začať si kupovať výbavičku pre Filipka. Chcela by som sa spýtať, či nemáte skúsenosti s nejakým obchodom, v ktorom nájdem všetko od plienok, cez postieľky, návlečky, perinky, zavinovačky, prebalovacie pultíky, vaničky, kozmetiky pre bábo. Prosto všetko. Existuje taký nejaký obchod? Ak hej viete jeho názov? Mne vyhovuje mesto Trenčín, alebo Nitra, lebo nepredpokladám že niečo také by bolo v Topoľčanoch. Ďakujem za odpovede :D
Všetko pre novorodenca
ďakujem, ja viem že keď sa raz začnem pýtať, nemám konca kraja, ja si ju teda objednám, aj tie klobúčiky som si objednala a ešte vložky do kojacej podprsenky. Už nech sa oplatí za poštovné :D moc ďakujem, ak ma napadne, určite sem hodím nejakú otázku :D
-odkaz odstránený- medela-manualna-prsna-pumpicka/
nechce mi to pridať :D dala som medzeru aj jedno w preč
-odkaz odstránený- medela-manualna-prsna-pumpicka/
a to mám ako vedieť? :D ale tipujem najmenšie :D dobre, objednám s-ká :D a ja som tú medelu našla takúto
-odkaz odstránený-
bude dobrá?
a podľa čoho vyberiem veľkosť chráničov prsných bradaviek? proti popraskaniu? Našla som s-ká aj l-ká. To sa berie podľa bábätka či veľkosti bradaviek?
a podľa čoho vyberiem veľkosť chráničov prsných bradaviek? proti popraskaniu? Našla som s-ká aj l-ká. To sa berie podľa bábätka či veľkosti bradaviek?