Všetko pre novorodenca

Príspevok v téme: Všetko pre novorodenca
jancecka

Ahojte, chcem už začať si kupovať výbavičku pre Filipka. Chcela by som sa spýtať, či nemáte skúsenosti s nejakým obchodom, v ktorom nájdem všetko od plienok, cez postieľky, návlečky, perinky, zavinovačky, prebalovacie pultíky, vaničky, kozmetiky pre bábo. Prosto všetko. Existuje taký nejaký obchod? Ak hej viete jeho názov? Mne vyhovuje mesto Trenčín, alebo Nitra, lebo nepredpokladám že niečo také by bolo v Topoľčanoch. Ďakujem za odpovede :D

jancecka

prosím vás, kde kúpim ortopedické nohavičky pre dieťatko, keď v lekárni mi vravia, že taký tovar nedržia?

usiko

No, myslim, ze toto je dobra tema, vratim sa sem o par tyzdnov, este nemam nic nakupene, ale tych informacii je tu az az.....takze sa tesim....

jancecka

Ja som začala až teraz a to začínam tretí trimester :D v piatok sme mali v meste trhy, a v nedeľu sme behli do jedného centra. Ale viac si zrejme kúpim v našom meste v malých obchodíkoch ako v centre, vidí sa mi to tam predražené. Ale mám už vaničku, teplomer do vaničky, prebalovací pult, zavinovačku :D , nejaké oblečenie, kefku na vlásky, dudlík, flaštičku. je to super :D

hopy hopy

normalne ti zacinam zavidiet :)) asi si obstaram dalsie babatko ;))...pis pis vsetko co kupujes :D aby sme sa aj my potesili :D

jancecka

baby, práve som si objednala z internetu krásnu súpravu do kolísky :D modručkú s medvedíkmi :D kolísku mám bielu. Baldachýn, vankúšik s paplónikom a hniezdo :D som ani nevedela že sa to tak volá

jancecka

na tie bradavky mi ešte bola poradená aj mastička calendula waleda :D takže budem si musieť asi vybrať z toľkých rád sama :D žeby najlacnejšiu? :DD

ahoj123

ahojte....na bradavky je velmi dobra aj calciova masticka,odporucaju aj v porodnici....a babbatko nekupte kazdy den,je to uz iba mytus,kazdodennym kupanim odstranujeme babatkam ochrannu vrstvu z pokozky,je potom nachylnejsie na alergie a schnutie pokozky...nas o tom poucili aj v porodnici,aj moja obvodna a aj kozní lekari v BA,ked som lezala s malym v nemocnici :) samozrejme ritku treba oplachnut aj pohlavne organy,a ked sa v lete babatko spoti,tak navlhcis handricku a poutieras zahyby a pazusky :) a ja som napriklad najprv odsavacku mlieka nemala,no ale asi po troch tyzdnoch sa mi zapalil prsnik,tak som si musela kupit,ale zobrali sme uplne klasicku rucnu,za nejakych 500 korun a bola perfektna....mas velmi vela moznosti ...kamoska mala velmi drahu,za nejakych 2500 korun a absolutne jej bola nanic,kupila potom obycajnu....nekupuj si radsej hned drahu....a vecicky :) ja by som najradsej vykupila cely obchod,odkedy viem ze bude dievcatko :) ale musim sa krotit,korunky setrit :) dnes som ale neodolala jednym krasnym ruzovym dupackam a ruzovej deke :) na prve mesiace zbytocne vela nekupuj,lebo babatko strasne rychlo rastie,viem aj podla syna....a urcite aj dostanes od rodiny a znamych :)

jancecka

ďakujem vám, zoženiem aj mastičky :D už som objednala, musela som naškrábať za 45 € aby som mala poštovné zadara, tak som ušné tyčinky, vlhčené obrúsky, detské mydielka a podobné veci :D

hopy hopy

jancecka ,ak ti mozem poradit,(ked uz tolko nakupujes :PP)...kup si aj chladivy gel na bradavky,nie je to drahe ...hlavne v prvych emsiacoch ti to velmi pomoze,mam to vyskusane :D..