Bolest a svrbenie penisu

Príspevok v téme: Bolest a svrbenie penisu
Jano2424

Ahojte, mam nasledujúci problém: predvčerom som spal u priateľky a kvôli počasiu sme boli celí deň doma tak sme mali sex (cca 8x). Na druhý deň (číže včera) som si všimol že ma žaluď pri dotyku bolí a trocha štípe. Dnes ma zas začal svrbieť a za predkožkou je celí navlhnutý. Môžete mi prosím poradiť ako toto svrbenie obmedziť alebo ako dlho to bude trvať? (predpokladám že som ho mal oškretý alebo niečo podobne)

Makiavelli

Ty sa bat nemusis. Pokozna na penise a hlavne v okoli zaluda a uzdicky je velmi tenka a lahko sa "natrhne". Vacsinou sa to stane, pokial do vaginy vniknes az prilis silno.. Sice to vtedy cez vzrusenie necitis, ale na pokozke sa spravia mikrotrhlinky, a pokial sa do nich dostane obycajna bakteria alebo pot, zvysky semena ci voda s mydlom, tak to stipe.. Ten "vytok" nie je vytok, ale proste obrana tela pred bakteriami - ked sa porezes, rana ti tiez mokva, aj ked nekrvaca.. Je to to iste.. HLAVNE ste sulozili 8x, co je dost a tam sa ti to podrazdilo..

K lekarovi chod, ak by sa to do tyzdna nezlepsilo, ale verim, ze sa ranka rychlo zahoji.. Chce to ale klud, netreba nic prehanat, ani sex.. Podrobny zoznam pricin svrbenia pohlavnych organov najdete aj tu -- vimax.sk

Armyking

Zdravim mal som sex s partnerkou ked sa urobila neumyla sa a išli sme dalej ževraj to mám z toho... čiže pod predkožkou sa mi tvori biela \"zošuchana koža\" z penisu a na žaludi mám biele flaky ktore po umytí nezmyznú a dosť často ma svrbi a bolí ma močova trubica ale ked močím tak ma nebolí...

macka26

nabuduce hrajte karty radsej :D

bud si si ho zodral, tak si sprav nejaky kupel liecivy..

alebo mas mikozu alebo inu pliagu, ktoru si mohol dostat od priatelky... ona nema ziadne problemy?

krémovka

Ja ti poradím Canesten krem,dá sa už kúpiť aj v lekárni bez lekárskeho predpisu,skús pár krát ponatierať a hlavne sa zdrž sexu pokiaľ to neustúpi.Určite ti neuškodí,ale verím,že pomôže.

Shalala

Ja predpokladam ze ste ho zodrali:-D Osemkrat sex...To neznici len babu,ale aj chalana!Poradila by som ti asi len kludovy rezim a par dni nesexovat:-)