Dobry den
mam jednoduchu otazku
s priatelkou sexujeme skoro kazdy den uz pomerne dlhu dobu chcel by som sa spytat. ze.. teda vzdy na konci jej to vystriekam na brusko(tesne pred vyvrcholenim vytiahnem a na brusko) a bez kondomu.. je tam moznost teda ryziko ze otehotnie? ja mam 20 ona ma 17... dakujem za radu...
ak je mozne zaslite mi odpoved na "modemy@azet.sk" vopted dakujem
Je mozne otehotniet aj ked......
a keby si ty vedel aka vysoka na 98% ze moze ostat tehotna
alani222:
poznam ludi, co si to tiez mysleli 5 rokov a teraz maju dieta... :)
bez kondomu teda na ostro je riziko vzdy vysoke.uz len tym ze si vzruseny vylucujes spermie v malych mnozstvach.preto je to riziko vysoke.ale nenechaj sa odradit.ked si sikovny a vies to,co teda dokazuje pomerne dlha doba,tak si to len dalej uzivaj.ja som si len niekedy daval kondom.to len ked som sa chcel urobit do nej,bez vyberania.
som sice baba a len o trošku staršia ale poradím snád tak ako si napísal že ho vždy vytiahneš a daš na brucho tak je 0,0001 percent šanca že otehotnie otehotnieť može iba v prípade ak by ste šli znova a neumyl by si sa a nevyčural ale aj vtedy je šanca mala no otehotnieť može v prípade ak ho nestihneš vytiahnuť ale predpokladam že stíhaš ked už to tak robíte rok .aj ja to takto praktizujem a mám to overene aj od výrazne starších ročníkov tak dufam že som pomohla prajem príjemný večer
Som sa ja ale dovedel toho..
A možno sa to tam ani neučil. Niektorí učitelia sú totiž "mravní" ľudia a takéto kapitoly v učive preskakujú. Kamarátka má takú skúsenosť zo základnej školy. I keď aj naša profka na strednej mala s tým problém, takže to ostalo na samoštúdium. :D Nechcem tým ospravedlňovať.
Aaaa, niekto zaspal na hodine vyuzcovania prirodovedy 7. rocnika zakladnej skoly....?
pozri, a čo čakáš , že 20 ročnému chalanovi niekto na toto odpovie? šak pohni rozumom, nauč sa gramatiku a slušne sa vyjadruj... :) sto krát zodpovedaná otázka na tomto fóre a vo svojom veku by si odpoveď už mohol vedieť