Je mozne otehotniet aj ked......

Príspevok v téme: Je mozne otehotniet aj ked......
modemy

Dobry den
mam jednoduchu otazku
s priatelkou sexujeme skoro kazdy den uz pomerne dlhu dobu chcel by som sa spytat. ze.. teda vzdy na konci jej to vystriekam na brusko(tesne pred vyvrcholenim vytiahnem a na brusko) a bez kondomu.. je tam moznost teda ryziko ze otehotnie? ja mam 20 ona ma 17... dakujem za radu...
ak je mozne zaslite mi odpoved na "modemy@azet.sk" vopted dakujem

25

bez kondomu teda na ostro je riziko vzdy vysoke.uz len tym ze si vzruseny vylucujes spermie v malych mnozstvach.preto je to riziko vysoke.ale nenechaj sa odradit.ked si sikovny a vies to,co teda dokazuje pomerne dlha doba,tak si to len dalej uzivaj.ja som si len niekedy daval kondom.to len ked som sa chcel urobit do nej,bez vyberania.

alani222

som sice baba a len o trošku staršia ale poradím snád tak ako si napísal že ho vždy vytiahneš a daš na brucho tak je 0,0001 percent šanca že otehotnie otehotnieť može iba v prípade ak by ste šli znova a neumyl by si sa a nevyčural ale aj vtedy je šanca mala no otehotnieť može v prípade ak ho nestihneš vytiahnuť ale predpokladam že stíhaš ked už to tak robíte rok .aj ja to takto praktizujem a mám to overene aj od výrazne starších ročníkov tak dufam že som pomohla prajem príjemný večer

luuska

A možno sa to tam ani neučil. Niektorí učitelia sú totiž "mravní" ľudia a takéto kapitoly v učive preskakujú. Kamarátka má takú skúsenosť zo základnej školy. I keď aj naša profka na strednej mala s tým problém, takže to ostalo na samoštúdium. :D Nechcem tým ospravedlňovať.

lioness_01

pozri, a čo čakáš , že 20 ročnému chalanovi niekto na toto odpovie? šak pohni rozumom, nauč sa gramatiku a slušne sa vyjadruj... :) sto krát zodpovedaná otázka na tomto fóre a vo svojom veku by si odpoveď už mohol vedieť