Cely zivot mam problem s pletou, teraz ked to zacalo vyzerat konecne trosku lepsie, mam na niektorých miestach suchu pokozku, dokonca sa mi tvoria supinky. Je to velmi nepekne, lebo aj ked si robim make-up tak to vypada strasne nech sa snazim akokolvek. Poradte mi prosim co s tym mam robit?
problem s pletou!
aj ja mam suchu plet a to vdaka tomu,ze som mala akne a liecila to antibiotickymi vecami,co je max.blbost,len som si ju vysusila.
prave sa chystam kupit nejaky hydratacny krem,mozno od biodermy,tie pijem,snazim sa,vela cajov a tekutin.hlavne nepouzivaj nic s alkoholom a ani piling podla mna nie je najlepsia vec na citlivu plet
Problém s pleťou pramení v tvojom žalúdku. Skús piť prečisťovacie čaje, napríklad žihľavu, zelené čaje... Pokiaľ sa ti podarí vyplaviť si "nečistoty" z tela a prečistiť sa zvnútra, budeš krajšia aj zvonka. Blíži sa jar a začnime robiť jarné upratovanie nielen v byte, ale aj vo svojom tele.
treba ti navštíviť kožného lekára.Tvoj problém by mohol vyustiť do niečoho horšieho. suchá pokožka so šupinami býva nie ako kozmetický problém ale ako zdravotný problém. veľa šťastia
ani to nepomaha....uz som skusala vsetko mozne:-(((
piling