Ahojte pravidelne sa mi na ústach asi každé dva týždne robila kútiky vie niketo niečo účine? na rýchle zmiznutie alebo uplne odstránenie
Kútiky
paprikaa o com to pises ved maju pravdu je to velmi ucinne - vlastna skusenost, tak nebud trapna ty
norko-danica-ivetix ten clovek, ktory to vsetko pise je asi mentalny, ked si este stale neuvedomil, ze vsetci uz vedia, ze sa jedna o tu istu osobu, propagujucu nieco. POchybujem, ze si to po tomto niekto kupi a uz vonkoncom nenavstivi tu stranku. Trapne!!!
asi je to individuálne no mne koloidne striebro pomohlo
ahoj, mala som podobny problem, ale uzivam koloidne striebro a na pery si tiez nanasam a kutiky uz nemam. Nikdy sa nevratili. KS som si zakupila od Koloidne.sk
Urcite kazdemu pomoze
ja mam problemy s imunitou takze sa mi okrem kutikov robia stale aj afty, cize sa zameriavam najma na to - kadejake echinacey, imudon, a ine... potom je spinavy pohar alebo pribor v restauracii len spustacom :) takze ak sa ti opakuju, tak by som to urcite riesila cez imunitu... pripadne ak si mechanicky hryzies pery alebo nieco, aj to moze byt "kutikotvorne" :)
ten maz z ucha, je to pravda a skús si kúpiť v lekárni Pangamin.
inak aj som rozmyslala kupit si kolostrum na imunitu, len neviem ci kolostrum by sa nemalo uzivat pri niecom vaznejsom...alebo rakytnik ci cierny zazrak..to je na imunitu tiez.... hej, tiez som citala o tom maze z usi :)