zo dna na den ma tam dole zacalo strasne svrbiet...a dnes som mala na nohavickach krv...len zajtra mam dostat menzes...ale tato krv sa mi zda troska cirejsia a bledsia...stretli sa uz s niecim takym?
krv na nohavickach
pozri, ak prejde svrbenie neznamená, že hneď môžeš mať sex, nesexuj aspon týždeň, aby sa ti to nevrátilo
Aj som si myslela.Ale nie je to az take vazne a do zajtra to aj tak mozno prejde,pouzivam uz masticku:-)
shalala
počas MYKÓZY nemôžeš mať sex, preto sa tej mykozy nezbavíš !!!
shalala
počas MYKÓZY nemôžeš mať sex, preto sa tej mykozy nezbavíš !!!
A este som sa chcela opytat,ci nebude pocas mykozy bolestivy sex?Nemalo by to nejako ze boliet,vsak?
No zatial mam len svrbenie,tak skusim najskor tu masticku.Rano a vecer by to malo stacit,nie?
Ak máš len svrbenie, mala by stačiť mastička na vonkajšie použitie. Ak však už máš aj výtok, je dobré dať si aj vaginálnu tabletku. Tak mi povedali v lekárni. Predávajú Canesten gyn combi, to je jedna tableta plus k tomu krém. Mne to zabralo.
Aduliena,dakujem.Vyskusam to.Mam doma tu masticku,nestaci len ta?
Shalala, ako som písala nižšie, prečítaj si príspevok. Určite ti zaberie, úľava prichádza ihneď.
Dobrala som antibiotika a mam pocit ze mykoza je na svete:-(Som ale pocula ze je uz volno-predajny krem Canesten.Kupila by som si ho,lebo sa mi nechce ist za lekarom zasa kvoli tomu:-/Myslite ze na svrbenie zaberie?A do kolkych dni asi?