Ahojte..som dievca a mam 16. Odjakziva som tuzila hrat na bicie ale nikdy k tomu nedoslo. Az teraz mi rodicia dovolili za vyborne znamky bicie ale problem je v tom ze si neverim ze sa naucim na ne hrat ..lebo vraj je to tazke..ze budem iba trapna a nakoniec s tym prastim...ked sa kukam na videa ake to je tazke a aki su ti bubenici dobri chyta ma panika...pritom saliem z toho ako sa mi to paci...!
Túžim hrať na bicie, ale neverím si
ahoj,moj syn chodi na bicie a ver mi na hodiny chodi vela vela starsich ludi( nad 40 rokov) !!!!nikdy nieje neskoro!!!!! drzim ti palce
Ahojte ,,poradťe mi prosím :) mám 15 a viem hrať na zobcovej flaute 2 roky už hrám na priečnej ...úprimne ? Túžim hrať na všetkých nástrojoch ...blíži sa stredná :) a ja sa bojím že to zvládať nebudem pretože chcem isť na gympel :) ked niekoho zbadám hrať na bícich alebo inom hudobnom nástroji napr..saxofon alebo akordeon túžim sa to naučiť i ja :) veľmi by som si chcela založiť skupinu ale nemáme dostatok tykých nástrojov aby sme vytvorili fakt kvalitnu skupinu ..chýbaju nám bicie .... mám sa na to dať nemám stále neviem ...
Ahoj, urcite zacni hrat. Ci ta to neskor prestane bavit alebo ci v tom budes dobra ci zla, teraz nemozes vediet. Zavisi hlavne od teba. Svoje sny mame uskutocnovat a ked citis, ze nieco chces robit, rob to. Ak budes trenovat pravidelne a dostatocne, postupne zacnes bicim rozumiet. Niekomu to ide s ucenim rychlejsie, niekomu pomalsie, ale na tom nezalezi. Zivot je pekny, lebo pocas neho mozeme vykonavat rozne pekne a uzitocne cinnosti. A hra na bicich je jednou z tychto cinnosti, pre teba. Venuj sa tomu.
Neni to až take ťažke... pokial v sebe citiš rytmus, tak ti to pojde od ruky... ver mi
Ahojte mam 5 rokov a chcem hrat na bicie, co mam robit?
ahojte , chodil som na bicie 2 roky a potom som prestal . Teraz by som sa chcel naučiť noty na bicie , ale neviem ako , alebo z kadiaľ . Ak máte nejaké typy , poraďte mi . ďakujem :D
podla mna na to taky clovek ako ty urcite nemoze mat.. stavim sa ze sa len strapnis, rodicia ti za to vyhodia peniaze, teraz s tym budes chvilu robit hluk, traposit a otravovat tym rachotom vsetkych ludi okolo seba a za mesiac na to bude akurat sadat prach..
*dobri v tom, co ich bavi
prestan. chod do toho. spln si sen. a mozno aj ked ti to zo zaciatku nepojde, neprestan, to co sa ti paci, ta väcsinou aj bavi, a nakoniec vtom väcsinou su aj ludia dobri. zacni a ver si
ahojte mam 10 a chcela by som vediet hrat na bicie ale si to nemozem dovolit