na svihadle skacem pravidelne, chcela by som to vsak aj kombinovat s behom, no je to marne, ked vyjdem von nevladzem po troch minutach. beh striedam s chodzou, ale nema to vyznam po 10 minutach pri pomalom tempe som hotova.. nevladzem s dychom, ani s nohami.. a to som vzdala asi po troch tyzdnoch, kedy to bolo cim dalej horsie. neexistuje nejaka rada? (okrem kvalitnej obuvi, beh po asfalte je zle, to viem)
Na svihalde aj pol hodky, beh ani 3 minuty
Presne, všetko s mierou, nechaj nech si organizmus zvyka postupne, pomaly, neskor možeš zvyšovať frekvenciu, ked sa rychlo zadýchaš tak nemaš dostatok kysliku v pľucach, trenuj kapacitu pľuc zadržiavanim dychu alebo najlepšie plavanim, a všetko s mierou, behaj radšej po makkej trave alebo po antuke, a ked už nemaš na vyber tak si kup bežecke boty ktore tlmia narazy a tym šetria tvoje klby, Veľa šťastia =)
noo si myslim ze s dychom mas problem koli tomu ze nemas v tom rytmus .. ale to uz by si mala ty vediet .. aa nohy ? .. mozno su len slabe .. skus ist pomalsie na to .. behaj len tri krat za tyzden a ked uz budes amt pocit ze to je lepsie tak pridaj ..ine ma nic nenapada ..drzim prsty :)